Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63134

Vacature: Shift Supervisor Productie voor Mission Foods in Roermond

VACATURENR lv-63134 (04-04-2018)

Mission Foods is wereldwijd marktleider in platte broden en produceert een kwart van alle tortilla's over de hele wereld. Behalve tarwebloemtortillas bestaat ons assortiment ook uit tortillachips, tacoshells, wraps en andere speciaalbroden als pitta en naan. We leveren aan de detailhandel, sandwichproducenten en foodservicesectoren.

Mission Foods is een dochteronderneming van het Mexicaanse Gruma S.A. de C.V. (opgericht in 1949). In Europa heeft Mission Foods 6 vestigingen, waarvan 2 in de UK, 2 in de Spanje en 1 in Nederland en 1 in Moskou.

Voor onze plant in Roermond zoeken wij een

SHIFT SUPERVISOR PRODUCTIE

die zijn passie voor voeding en techniek wil combineren.

In deze functie bent U samen met het team verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de productie- en verpakkingsprocessen met als doel de gestelde richtlijnen te realiseren. U geeft leiding aan een team van ca 20 operators en medewerkers in een 3-ploegendienst.

U stuurt de medewerkers aan, begeleidt hen en beoordeelt hen op het behalen van de doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en efficiency. U signaleert knelpunten, denkt mee in oplossingen en voert verbeteringsvoorstellen uit in het productie- en verpakkingsproces. Verder ziet U toe op een optimale planning en het adequaat inzetten van de productiemiddelen en houdt U toezicht op het productie- en verpakkingsproces, zodat dit voldoet aan de eisen op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid. U stelt zeker dat de werkzaamheden worden uitgevoerd met inachtneming van de richtlijnen gebaseerd op Good Manufacturing Practices, de produkten voldoen aan de specificaties die zijn afgesproken met de klant, en kosten en volumes binnen budget blijven.

De Shift Supervisor leidt de inspanningen van de plant op het gebied van continue verbeteringen volgens WCM methodieken, inclusief, maar niet gelimiteerd tot voedselveiligheid en de controle op en het reduceren van directe en variabele productiekosten.

U werkt nauw samen met de andere Shift Supervisors, de Teamleader Warehouse, de Purchase & Stock Controller en de Lead Engineer, en rapporteert aan de Productie Manager.

Uw profiel:
  • U beschikt minimaal over een MBO of hoger opleiding, bijvoorbeeld in een technische of bedrijfskundige richting, aangevuld met relevante cursussen.
  • U heeft minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een productie- of verpakkingsproces, bij voorkeur in de levensmiddelenindustrie, en weet deze te gebruiken om medewerkers verder te stimuleren en ontwikkelen;
  • U bent in staat om verbetertrajecten op te zetten, heeft ervaring met WCM;
  • Sterk leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden;
  • Aantoonbare ervaring met Performance Management Systemen
  • Uw persoonskenmerken: pro-actief, people manager, motivator, flexibel, initiatiefrijk en teamspeler

Reactie
Indien u geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij u uw schriftelijke reactie te e-mailen / sturen naar:
jobs_nl@missionfoods.com
Mission Foods Roermond
t.a.v. Richard Heijmann, HR Manager
Postbus 343
6040 AH Roermond

E-mail  jobs_nl@missionfoods.com
Meer info  www.missionfoods.eu