Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63153

Vacature: Junior Administratief Medewerker Binnendienst voor AA Bakeries International in Born

VACATURENR lv-63153 (05-04-2018)


BINNENDIENST ADMINISTRATIEF JUNIOR M/V VOOR AA BAKERIES INTERNATIONAL IN BORN.


AA Bakeries International is een wereldwijde nichespeler in grootverbruik in de food sector. Het bedrijf staat in de foodsector op de ‘menukaart’ bij foodservice-, retail-, en industriële bedrijven als producent van upscale diepvriesgebak en snacks.

AA Bakeries International ‘matcht’ de behoefte aan niche convenient desserts en snacks bij grote internationale organisaties die actief zijn in de Travel & Go markt. De juiste presentatie van het product, waarbij kwaliteit en verpakking een belangrijke rol spelen, bepaalt het genot en de beleving van het product. AA Bakeries International zorgt voor easy use en good taste.

AA Bakeries International verzorgt het proces van A tot Z: van productontwikkeling tot daadwerkelijke levering. Zo kunnen de afnemers van ons zich concentreren op hun klanten. Dit resulteert in extra omzet en duidelijk onderscheid ten opzichte van de concurrentie.

De organisatie van AA Bakeries International is compact en slagvaardig. Zaken die niet tot de kernactiviteiten behoren worden ingehuurd bij derden.

De medewerkers van AA Bakeries International zijn professionals die communicatief vaardig en zelfstandig zijn.

Functie-inhoud
Als junior medewerker administratie draag je bij aan de organisatie van alle aspecten van productie, in- en verkoop. Je regelt de orderverwerking en logistiek. Jij zorgt dat de interne registratie en de externe labeling goed geregeld worden van specificatie tot en met verpakking. Je ondersteunt de directie en commerciële buitendienst. Je assisteert bij klantpresentaties en bij het ontwikkelen van nieuwe concepten, het voorbereiden van monsters. Hiervoor verricht je alle voorkomende hand-en spandiensten. Je standplaats is Born.
Door de groeipotentie van AA Bakeries International kun je je ook op de lange termijn verder ontwikkelen.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met een minimaal MBO werk- en denkniveau en zeer vaardig met computers. Je bent zelfstandig, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig. Je hebt een klantgerichte instelling en spreekt Engels. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. AA Bakeries International biedt jou een prettige en professionele werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij iemand die stressbestendig, actief, flexibel en accuraat is? En vind je het een uitdaging om te werken in een dynamische omgeving, binnen een jong team en een internationaal bedrijf? Stuur dan je brief en uitgebreide c.v. per e-mail naar:
AA Bakeries International
T.a.v. Harry Boshouwers
Postbus 102
6040 AC Roermond
harry@aabakeriesinternational.nl

E-mail  harry@aabakeriesinternational.nl
Meer info  www.aabakeriesinternational.nl