Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63158

Vacature: (Parttime) Begeleiders SPW1 voor Leger des Heils (Flexpool) in Limburg en Brabant

VACATURENR lv-63158 (05-04-2018)

BEGELEIDER SPW1 BINNEN DE FLEXPOOL LIMBURG EN BRABANT


Wij zoeken nieuwe SPW-collega's voor onze Flexpool, inzetbaar in in Maastricht/ Heerlen, in de vorm van min-max contracten van 8-18, 16-24 of 24-32 uur. Ervaring, affiniteit en passie met en voor onze doelgroep zijn een must!

Bedrijfsinformatie
Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl/limburg-brabant. De werkeenheid Leger des Heils Limburg/Brabant verleent onder andere hulp, zorg en dienstverlening aan dak- en thuislozen in Maastricht, Heerlen, Eindhoven en Venlo. Wij hebben onder meer de volgende werkvormen: laagdrempelige opvangvoorzieningen, sociaal pension, ambulante woonbegeleiding en domushuizen.

Functieomschrijving
Als Sociaal Pedagogisch Werker Flexpool ben je flexibel inzetbaar voor zowel ingeplande als ad hoc diensten op onze intramurale locaties: domussen en dag- en nachtopvanglocaties. Je ondersteunt collega's en cliënten door de dag heen. Je assisteert in de dagelijkse taken op de locaties en stimuleert de cliënten in hun ontwikkeling volgens de herstelgerichte aanpak. Op de domus-locaties betreft het vroege en late diensten, op de dag- en nachtopvang zowel vroege, late als nachtdiensten.

Je hebt actief contact met cliënten door aanwezig te zijn in de gemeenschappelijke ruimte en je zoekt de cliënten op in hun eigen kamer. Je zoekt samen met de cliënt naar oplossingen voor de verschillende problemen waar de cliënten mee te maken hebben. Zo begeleid je cliënten naar een zinvolle dagbesteding, help je hen mee bij het oplossen van financiële problemen en het opbouwen en onderhouden van het netwerk. Ook voel je je vanuit je persoonlijke overtuiging aangesproken om te werken voor een christelijke organisatie en kunt daarom instemmen met de doelstelling van onze stichting.

Functie-eisen
 • Minimaal een opleiding MBO niveau 3 of 4, Agogisch Werk of Maatschappelijke Zorg of je hebt het derde jaar van een HBO opleiding Social Work, HBO-V of soortgelijke sociale opleiding afgerond.
 • Minimaal 1 jaar relevante stage- en/of werkervaring met de doelgroepen dak- en thuislozen en/of verslaafden
 • Basiskennis van de sociale systemen voor zover van belang voor de begeleiding en ondersteuning van cliënten
 • Basiskennis van maatschappelijke ontwikkelingen
 • Kennis van de doelgroep
 • Probleemoplossend vermogen
 • Teamgericht kunnen werken
 • Stressbestendig en flexibel
 • Creativiteit voor het bedenken en organiseren van activiteiten
 • Bereid om onregelmatige diensten te werken
 • Vanuit persoonlijke overtuiging aangesproken zijn voor een christelijke organisatie te werken en daardoor instemmen met de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij het Leger des Heils Limburg/Brabant biedt naast werken met leuke collega’s aan kwalitatieve projecten nog een aantal extra voordelen. Allereerst profiteer je van een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en opleidingen/trainingen.

Wij bieden:
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal Werk schaal 4 (minimaal € 1848,- en maximaal € 2541,- bij een fulltime dienstverband)
 • Opname in pensioenfonds PFZW
 • Mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Contactinfo
Ben jij geïnteresseerd in de bovenomschreven functie? Solliciteer dan nu via onze website www.werkenbijhetlegerdesheils.nl/alle-vacatures/

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Hilde van den Homberg, zij is te bereiken op telefoonnummer 06-11330741 of via email: hilde.vanden.homberg@legerdesheils.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.legerdesheils.nl