Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63174

Vacature: Parttime Medewerker Publiciteit en Marketing Volt voor De Domijnen in Sittard-Geleen

VACATURENR lv-63174 (06-04-2018)

De Domijnen is dé culturele instelling in Sittard-Geleen die professionals, amateurs, cultuurliefhebbers en vrijwilligers verbindt. Zij produceert en programmeert tal van culturele activiteiten voor iedereen in de regio. Samen met alle betrokken partijen wil De Domijnen kunst en cultuur stimuleren en nog aantrekkelijker maken voor de inwoners van de Westelijke Mijnstreek.

De Domijnen kent de volgende afdelingen: Podium, Collecties & Informatie, Exposities, Educatie, Bedrijfsvoering en Communicatie & Marketing. Bij de Domijnen werken ruim 100 medewerkers verdeeld over ruim 60 fte. De jaarlijkse omzet bedraagt circa 13 miljoen euro.

Sinds 1 februari 2018 is Poppodium Volt een van de locaties binnen De Domijnen. Het poppodium programmeert en organiseert op termijn zo’n 180 activiteiten. Bands komen uit binnen- en buitenland en zijn zowel mainstream als voor een specifiek publiek.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

MEDEWERKER PUBLICITEIT EN MARKETING VOLT (M/V)

voor 14 uur gemiddeld per week (0,4 FTE).

De medewerker publiciteit en marketing is onderdeel van een klein team en werkt nauw samen met de programmeur Pop en zorgt ervoor dat concerten en overige voorstellingen ‘uitverkocht’ zijn. Voor ieder concert wordt een prognose / doelstelling gemaakt. Daarnaast is de medewerker publiciteit en marketing samen met het hoofd Communicatie, Marketing en Projecten verantwoordelijk voor de corporate communicatie in relatie tot de positieve ontwikkeling van het poppodium en de popscene in Sittard-Geleen en de Westelijke Mijnstreek. Ook levert de medewerker een bijdrage aan de interne communicatie van De Domijnen.

Wij vragen
 • een afgeronde opleiding HBO-communicatie of een vergelijkbare opleiding (binnen het culturele veld)
 • meerdere jaren ervaring met popmarketing of een vergelijkbare functie c.q. organisatie
 • ervaring met online marketing, social media, ticketing en CRM
 • redactionele vaardigheden

Daarnaast:
 • heb je goede contacten met de relevante pers (regionaal/Euregionaal/nationaal)
 • ken je de popwereld en dan m.n. de bookingsagency’s
 • ben je in staat om pro-actief informatie te vergaren en deze adequaat te gebruiken
 • werk je zelfstandig en ben je flexibel
 • beschik je over een ondernemende instelling en ben je in staat communicatieve kansen en mogelijkheden te zien en te benutten
 • ben je initiatiefrijk, inventief en heb je een dienstverlenende instelling
 • ben je communicatief sterk en in staat om gemakkelijk in- en extern relaties op te bouwen
 • ben je sterk gericht op het bevorderen van samenwerken, binnen de popwereld en de overige afdelingen van De Domijnen
 • heb je affiniteit met budgetten, cijfers en bewaak je deadlines

Wat bieden wij
Wij bieden je een tijdelijke aanstelling voor de periode van 1 jaar. Voor afloop van deze periode wordt met je besproken of de tijdelijke aanstelling (voor bepaalde of onbepaalde tijd) verlengd wordt. Het salaris bedraagt – mede afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 1.882,- en maximaal € 2.777,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, met een uitloopmogelijkheid tot €2.980,- bruto per maand excl. 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Daarnaast bieden we passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aanvullende informatie
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Hans Bours, hoofd Communicatie, Marketing & Projecten: hans.bours@dedomijnen.nl

Solliciteren
Herken je je in dit profiel? Stuur dan uiterlijk 27 april 2018 een motivatiebrief en CV gericht aan Tom de Rooij, directeur-bestuurder van De Domijnen via PenO@dedomijnen.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 7 mei.

E-mail  PenO@dedomijnen.nl
Meer info  www.dedomijnen.nl