Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63181

Vacature: Executive Assistant Law voor IIC GROUP in Geleen

VACATURENR lv-63181 (06-04-2018)

EXECUTIVE ASSISTANT - LAW

IIC GROUP bestaat uit een aantal innovatieve bedrijven met een focus op "caring". IIC GROUP ontwikkelt diensten en producten om mensen en organisaties gezonder te maken. Zorgen, ontzorgen, gezonde leefstijl, communicatie, e-health, e-learning en hospitality zijn de sleutelbegrippen van de ondernemingen waarin IIC GROUP investeert. Dat doet zij door zelf initiatieven te nemen en door in dienstverlenende bedrijven te investeren. IIC GROUP werkt daarbij met een duidelijke conceptuele en integrale visie op vernieuwende dienstverlening die een bewezen meerwaarde biedt. Innovatie, focus en excellence zijn hierbij de sleutelwoorden. De klanttevredenheid staat in alles voorop. Sterke groei is het gevolg voor alle IIC deelnemingen. De beide oprichters wensen deze groei verder te faciliteren, zowel bij de bestaande als bij de te plegen acquisities en nieuwe initiatieven.

Wat ga je doen?
Als Executive Assistant LAW ondersteun je de twee founders op strategisch en tactisch niveau. Dat betekent dat je zowel als voorbereider, implementeerder, regisseur en als projectleider voor de beide oprichters aan de slag gaat. Je fungeert als spreekbuis, vraagbaak, analyticus voor twee rasechte ondernemers. Je bereidt bijvoorbeeld inhoudelijk presentaties voor en zorgt dat de acties daaruit goed en tijdig worden uitgevoerd. Je bereidt de directievergaderingen voor, gaat met complexe vraagstukken aan de gang, onderzoekt en analyseert.

Naast je collega executive assistant met een financiële achtergrond, ben jij de expert op rechten gebied. Dankzij jouw complete onderzoek en scherpe analyses zorg je ervoor dat IIC GROUP nog sneller stappen maakt. Voorbeelden hiervan zijn het onderzoeken of bepaalde internationale producten rechtsmatig toegelaten worden in Nederland en vraagstukken m.b.t. risicomanagement.

Je bent flexibel ingesteld en beweegt je met het grootste gemak tussen alle disciplines binnen de organisatie. Organisatietalent, analytisch en beleidsmatig inzicht heb je in elk geval in overvloed, maar je hebt ook goede communicatieve vaardigheden. Je gaat voor resultaat en kwaliteit, je zoekt “the next level” en bent een echte teamspeler die past bij onze kernwaarden: betrouwbaar, flexibel, gewetensvol, verrassend en vooruitstrevend. Tevens bestaat de mogelijkheid om je na enkele jaren verder te ontwikkelen bij een van onze entiteiten binnen de holding.

Wat wij vragen:
  • Een afgeronde Rechten Master (bij voorkeur richting Handels- en Ondernemingsrecht)
  • Meerdere jaren werkervaring is geen must, maar helpt wel in je senioriteit
  • Analytisch sterk en in staat om bij grote hoeveelheden informatie het overzicht te behouden en complexe processen te doorgronden.
  • Handen-uit-de-mouwen mentaliteit en goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent ondernemend, denkt marktgericht en vindt het leuk om elke dag opnieuw je schouders eronder te zetten.

Arbeidsvoorwaarden:
Salariëring vindt plaats op basis van je kennis en ervaring. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Meer info  iicgroup.nl