Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63185

Vacature: Parttime Dietist voor Land van Horne in Weert

VACATURENR lv-63185 (06-04-2018)

DIËTIST


Stichting Land van Horne

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
: Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 8 - 16 uur gemiddeld per week
Opleidingsniveau: HBO Bachelor | NLQF 6
: HBO+ | NLQF 7


Functieomschrijving
De werkzaamheden bestaan uit dieetbehandelingen aan cliënten en het geven van begeleiding bij de uitvoering van het voedings- of dieetadvies. Je werkt nauw samen met andere disciplines van de Dienst Behandeling. Je stelt behandelplannen op, evalueert de resultaten en stelt zo nodig het behandelplan bij. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van jouw werkzaamheden. Je geeft voorlichting aan cliënten en mantelzorg en adviseert vanuit jouw eigen vakgebied andere behandelaars en verzorgenden inzake het behandelplan. Je draagt zorg voor het vastleggen van dieetafspraken en het beheer van middelen en materialen. De archivering van de documenten/vakliteratuur behorende bij de discipline diëtetiek behoort eveneens tot jouw takenpakket.

Wij vragen
Je bent in het bezit van het HBO-diploma voeding en diëtetiek en je staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. (KP). Je hebt bij voorkeur stage- of werkervaring in de klinische- of ouderenzorg. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent, waar mogelijk, flexibel inzetbaar op meerdere dagen. Indien nodig ben je bereid tot het werken van meeruren. Je bent ondernemend en hebt oog voor kansen en ontwikkelingen binnen het team/vakgebied. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig rijbewijs en auto.

Dienstverband
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsduur bedraagt 8-16 uur gemiddeld per week.

Werktijden
Volgens rooster.

Salaris
Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 50 van het FWG systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Informatie
Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met afdeling Diëtetiek via 088-9878203.Past de functie bij jou en wil je solliciteren? Solliciteer dan via onze website: www.landvanhorne.nl.

Solliciteren
Organisatie: Land van Horne
Vacaturenummer: 18.119
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum: 06/04/2018
Sluitingsdatum: 06/05/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.landvanhorne.nl