Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63199

Vacature: Onderhoudsmonteurs Mechatronica (5-ploegendienst) voor Sekisui Alveo in Roermond

VACATURENR lv-63199 (06-04-2018)

Productontwikkeling en een state-of-the-art productieproces zijn de belangrijkste elementen van onze business strategie.

Met 400 medewerkers in onze state-of-the-art plant in Roermond ontwikkelt en produceert Sekisui Alveo BV polyolefine foam producten voor diverse industriële marktsegmenten. Deze producten worden door ons hoofdkantoor Sekisui Alveo AG op de markt gebracht.

Sekisui Alveo AG, gevestigd in Luzern (Zwitserland), is met 500 medewerkers de preferred supplier op de Europese markt met betrekking tot de productie en distributie van foam. Het aanhoudende succes is gebaseerd op continue innovatie en zorgvuldig opgebouwde relaties met onze klanten.

Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar meerdere

ONDERHOUDSMONTEURS MECHATRONICA (5-PLOEGENDIENST)

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van machines en installaties. Je werkt samen in een team van in totaal 19 monteurs en rapporteert aan de Teamleader Maintenance.

Jouw belangrijkste taken omvatten
  • het uitvoeren van periodieke inspecties, zodat technische condities tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden;
  • het uitvoeren van met name preventief en tevens correctief onderhoud, zodat het productieproces zo optimaal mogelijk kan verlopen en eventuele stagnatie tot een minimum beperkt blijft;
  • het lokaliseren, analyseren en oplossen van storingen in apparatuur en installaties, zodat (productie)werkzaamheden uit het oogpunt van techniek en veiligheid kunnen worden hervat;
  • het uitvoeren van elektrotechnische instrumentatie en mechanische werkzaamheden aan een diversiteit van machines en installaties;
  • het deelnemen aan multidisciplinaire projecten;
  • het fungeren als vraagbaak/eigenaar over een specialisme betreffende onderhoud (Subject Matter Expert in bijvoorbeeld smering, lagers of crosslinkers).

Wat wij van een kandidaat verwachten
Naast een MBO diploma in de richting van Mechatronica of Elektro Instrumentatie in combinatie met WTB of vergelijkbaar heb je relevante werkervaring in een productieomgeving. Je bent bekend met aandrijftechnieken van motorregelaars. Je bent opgeleid in alle veiligheidsnormen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal en heb je tevens kennis van de Engelse en Duitse taal. Ervaring met S7 programmeren, Eplan en SAP is een pré. Kennis van Elektronica is ook een pré. Je bent bereid om indien nodig te werken in een andere dienst.

Wat een kandidaat van ons kan verwachten
  • een uitstekend salaris, in overeenstemming met de functie;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en pensioenvoorzieningen;
  • prettige werksfeer, goede arbeidsomstandigheden met ontplooiingsmogelijkheden;
  • een stabiele en informele organisatie.

Meer informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Timothy Moest'l (Manager Maintenance & Engineering) of Marinus Veltman (Teamleader Maintenance) via telefoonnummer 0475 - 354 354.
Jouw sollicitatie kun je per e-mail versturen naar sollicitatie@sekisuialveo.com onder vermelding van Onderhoudsmonteur Mechatronica.

E-mail  sollicitatie@sekisuialveo.com
Meer info  www.SekisuiAlveo.com