Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63201

Vacature: Receptioniste voor Grand Hotel Merici in Sittard

VACATURENR lv-63201 (07-04-2018)

WIL JIJ EEN NIEUWE UITDAGING ALS RECEPTIONISTE, DAN IS DIT JOUW KANS


Wil jij een nieuwe uitdaging als Receptionist(e), op een fantastische locatie in de Monumentale binnenstad van Sittard, dan is dit je kans.
GRAND HOTEL MERICI is een prachtig 4 sterren Hotel in het centrum van Sittard en is gebouwd in een oud klooster. Gasten waarderen ons hotel met een 8,9. Om dit hoge cijfer te behouden of liefst te verhogen hebben wij jou nodig. Jij maakt het verschil omdat je professioneel bent maar ook omdat je het leuk vindt in een informele en prettige sfeer te werken.

Het team waarin je gaat werken is meer dan gezellig en plezier hebben in en naast het werk is bij ons vanzelfsprekend. De diensten zijn van 7.15 uur tot 15.15 uur of van 14.45 uur tot 23.15 uur

Om jou te motiveren bieden we een goed salaris, dat recht doet aan jouw kwaliteiten en jou ook de gelegenheid biedt je te ontplooien, doen waar je goed in bent.

GRAND HOTEL MERICI is niet alleen een prachtig hotel, maar biedt ook nog veel groeimogelijkheden. Er wordt uitgebreid met een fantastisch restaurant en nog extra hotelkamers, we zitten namelijk nooit stil. GRAND HOTEL MERICI geniet al een ruime bekendheid in de directe omgeving als het verre buitenland. Onze gasten zijn erg internationaal en komen hier voor zakelijke afspraken, bezoeken het Oktoberfeest, organiseren een rally, vieren hier hun huwelijk, of een ander leuk feest. Iedere week is anders.

GRAND HOTEL MERICI is een exclusief 4****+ hotel in het volledig gerestaureerde kloosterkwartier in hartje Sittard, waarbij ons team de + maakt voor de gasten. Hierbij zorg jij voor een persoonlijke touch en jij geeft de gasten de aandacht die ze verdienen in zo’n prachtige omgeving. Naast de luxueuze kamers beschikt het hotel over 2 vergaderzalen en een Refter waar het life cooking ontbijt ’s ochtends wordt geserveerd.
Tevens heeft GRAND HOTEL MERICI een luxueuze lounge met een zeer sfeervol terras.

Onze Visie is: De gast moet zich thuis voelen in het mooiste culturele erfgoed van Zuid-Nederland.

Wil jij samen met ons team het gezicht zijn van GRAND HOTEL MERICI, en beschik je over de kennis en kwaliteiten die in een 4****+ hotel van toepassing zijn, stuur dan jouw motivatiebrief inclusief CV naar jeanpaul@hotelmerici.nl

Reageer op een vooral creatieve manier met pasfoto en ben vooral trots op de vaardigheden en kennis die je al bezit.

E-mail  jeanpaul@hotelmerici.nl
Meer info  www.hotelmerici.nl