Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63203

Vacature: Software Engineer voor Motto Communications in Heerlen

VACATURENR lv-63203 (09-04-2018)

Niet alleen het aantal partners dat met onze portal gaat werken blijft groeien, ook steeds meer leveranciers willen hun oplossingen onderbrengen in FLUX. We zijn dan ook hard op zoek naar goede mensen die ons team van softwareontwikkelaars komen versterken om FLUX verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Motto is ontwikkelaar en leverancier van FLUX. Een platform waarmee partners diensten van henzelf en de belangrijkste carriers en vendoren in de communicatie-industrie, kunnen bundelen en real-time beschikbaar stellen onder eigen merknaam. Keuzevrijheid, eenvoud, real-time levering en vrijheid in bepaling van de prijs, zijn de kernwaarden van FLUX. Samen met een team ga je werken aan het verder optimaliseren en professionaliseren van FLUX. Een uitdagende en afwisselende job waar je je als ontwikkelaar helemaal in kunt uitleven.

Wat breng jij mee?
Je bent analytisch, gedreven, flexibel, klantgericht en je vindt het leuk om in een team samen te werken. Als software engineer bij Motto krijg je te maken met vragen waar direct een oplossing voor gevonden moet worden. Het is daarom van belang dat je uitdagingen niet uit de weg gaat maar het leuk vindt om net zo lang door te gaan totdat de oplossing is gevonden. Omdat je standplaats Heerlen wordt, is het wel handig dat je in Limburg woont. Verder heb je:
  • vvEen afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van software engineering;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kennis van Linux;
  • Ervaring met de talen/frameworks Python, SQL/Databases, Ruby (on Rails), JavaScript (React.js) en/of HTML5/CSS3 is een pré.


Wat bieden wij?
We vragen veel van je. Maar daar stellen we ook veel tegenover. Een afwisselende baan in een dynamische, jonge, enthousiaste en hands on organisatie die Europa wil veroveren. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen als professional. Bovendien kun je veel bijdragen aan verdere professionalisering van onze organisatie en oplossingen. Verder bieden we je:
  • Een aanstelling voor 40 uur per week die we snel hopen om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Uitdagende projecten;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en een bonusregeling.

Wie is Motto?
Motto Communications is opgericht in 2007 en inmiddels een van de snelst groeiende bedrijven in Limburg. Motto is actief in Nederland, Duitsland en België. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heerlen en het verkoopkantoor in Amsterdam. De afgelopen jaren ontving Motto diverse awards, waaronder de Deloitte Fast 50 en de FD Gazelle Award.

Interesse?
Wil jij bepalend zijn voor de toekomst van Motto en samen met leuke collega’s werken aan het magische FLUX? Reageer dan vandaag nog. Stuur een e-mail met je CV en een motivatie waarom jij de collega bent die we zoeken, naar gbrands@motto.nl.

E-mail  gbrands@motto.nl
Meer info  www.motto.nl