Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63209

Vacature: Fulltime/Parttime Timmerman-Keukenmonteur voor Het Keukenhuis in Cadier en Keer

VACATURENR lv-63209 (09-04-2018)


TIMMERMAN-KEUKENMONTEUR

fulltime/parttime


Vind jij het leuk om afwisseling in je werk te hebben en klanten blij te maken? Dan is dit jouw baan!

Het Keukenhuis bestaat al meer dan 15 jaar. Ons succes komt door goed naar onze klanten te luisteren en ze passende keukenoplossingen te bieden. Zo gaan wij ook met elkaar om. We zoeken geen hardlopers en hoogvliegers maar een nette betrouwbare nieuwe collega.

Als keukenmonteur heb je elke dag als doel de keuken naar volle tevredenheid van de klant te monteren en op te leveren. Dit doe je niet alleen door de uiteindelijke montagewerkzaamheden te verrichten, maar ook door je op te stellen als het visitekaartje van het bedrijf. Je zorgt voor de juiste communicatie met de klant. Vanzelfsprekend straal je klantvriendelijkheid uit en denk je oplossingsgericht.

Wij vinden het belangrijk dat iemand in het team past en technisch bekwaam is. Specifieke bedrijfsgerelateerde werkzaamheden worden door ons aangeleerd.

Wij zijn sterk regionaal met ook een klantenkring uit België
Uiteraard werken wij met goed gereedschap en nette bedrijfswagens.

Ons salaris is marktconform.

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met cv via e-mail info@hetkeukenhuis.nl t.a.v. de heer P. Gorissen.
Voor meer informatie kunt je contact opnemen met de heer P. Gorissen via telefoonnummer 043-4073510 of kijk op onze website www.hetkeukenhuis.nl.

E-mail  info@hetkeukenhuis.nl
Meer info  www.hetkeukenhuis.nl