Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63212

Vacature: Monteur voor Automobielbedrijf Jos Bogman in Heerlen

VACATURENR lv-63212 (09-04-2018)

Automobielbedrijf Jos Bogman is dit jaar 40 jaar Ford Dealer voor Zuid Limburg. Met bedrijven in Beek, Maastricht en Heerlen voor iedere automobilist in Zuid Limburg bereikbaar binnen 15 minuten. Onderzoeken tonen aan dat Bogman tot de bedrijven behoort met de hoogste klantentevredenheid. De 80 medewerkers doen iedere dag hun best om het “Bogman Gevoel” over te brengen op alle klanten. Automobielbedrijf Jos Bogman heeft een omzet van circa 50 miljoen werkt volgens een “Full Service” concept. Het heeft naast de automobielbedrijven ook een volwaardig schade en verhuurbedrijf.

Wegens groei is er momenteel een vacature voor een:

MONTEUR (M/V)

40 uur p.w.

Standplaats Heerlen

Functieomschrijving
Als monteur voer je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan voornamelijk Ford uit. De werkzaamheden zijn gevarieerd en er is een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. In de werkplaats werkt men samen in een team van monteurs. Dit onder verantwoordelijkheid van een Chef Werkplaats en Servicemanager

Functie-eisen
Onze kandidaat heeft een opleiding in Autotechniek genoten. Hij/zij is bevoegd beschikt over enige ervaring als monteur. Hij/zij denkt klantgericht voor zowel interne als externe klanten. Het leveren van kwaliteit en een grote mate van kostenbewustzijn is voor onze kandidaat een vanzelfsprekendheid.

Arbeidsvoorwaarden
Automobielbedrijf Jos Bogman heeft een warme band met haar medewerkers en daardoor lange dienstverbanden. Een passend salaris is vanzelfsprekend en goede secundaire voorwaarden zijn van toepassing. Autobedrijf Jos Bogman biedt kansen tot ontplooiing en een opleiding aan de Ford Academy.

Heb je interesse, stuur dan een reactie naar personeelszaken@bogman.nl.
Kijk op www.ford-josbogman.nl voor verdere informatie over het bedrijf.

Automobielbedrijf Jos Bogman Heerlen BV
Postbus 176
6190 AD Beek

E-mail  personeelszaken@bogman.nl
Meer info  www.ford-josbogman.nl