Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63213

Vacature: (Parttime) Verzorgenden (IG) voor Proteion in regio's Roermond, Leudal en Horst

VACATURENR lv-63213 (09-04-2018)

VERZORGENDEN (IG)

Proteion Thuiszorg

Regio Roermond, Leudal en Horst


Ben jij de verzorgende die wij zoeken?
Om als verzorgende goed invulling te geven aan deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verzorgende (niveau 3). Je bent in potentie geschikt én bereid om door te stromen naar het niveau van Verzorgende IG. Je verricht je verzorgende en (beperkt) huishoudelijke werkzaamheden bij cliënten thuis, deels naar eigen inzicht en deels in overleg met de cliënt, je leidinggevende en derden. Je werkzaamheden kenmerken zich door kortstondige contacten met cliënten met een uiteenlopende hulpvraag zoals chronisch zieken, gehandicapten en ouderen. Je ziet de signalen van veranderingen in de cliëntsituatie en bent in staat snel de situatie in te schatten. Oplettendheid bij o.a. medicijngebruik is vereist. Verder kun je je inleven in de situatie van de cliënt, ben je tactvol en hulpvaardig en heb je een professionele werkhouding. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Ben jij de verzorgende (IG) die wij zoeken?
Om goed invulling te kunnen geven aan deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verzorgende IG. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en hebt de beschikking over een eigen auto. Je verricht je verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken bij cliënten in de thuissituatie, waarbij de mate van complexiteit verschilt. Daarnaast kun je als verzorgende IG een specifiek aandachtsveld hebben, zoals incontinentie, Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), fysieke belasting en uitvoerende organisatorische taken die behoren bij het eerste verantwoordelijke zijn (EVV). Verder beschik je over goede sociale vaardigheden bij contacten met cliënten, hun familie/mantelzorgers en collega's binnen het eigen team en andere teams waarbij eisen worden gesteld aan tact, inleveringsvermogen, hulpvaardigheid en het stimuleren en motiveren van cliënten. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Dienstverband
Arbeidsvoorwaarden
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Wij vinden het leuk vinden als jij ons wijkteam daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een vast dienstverband voor gemiddeld 24-32 uur per week in een zelforganiserend team met behulp van duidelijke kaders en leiding dicht bij de teams. Het werken van minder uren is natuurlijk bespreekbaar.

Werktijden
In onderling overleg.

Salaris
Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven:
  • de functie van verzorgende is ingeschaald in FWG 35 met een maximum van 2.566,28 euro bij een dienstverband van 36 uur per week
  • de functie van verzorgende IG is ingeschaald in FWG 40 met een maximum van 2.760,17 euro bij een dienstverband van 36 uur per week.

Aanvullende informatie
Interesse in een oproepcontract?

Lijkt het je leuk om als oproepkracht aan de slag te gaan binnen een van onze wijkteams? Ook dan nodigen wij je van harte uit om via het sollicitatieformulier je belangstelling kenbaar te maken.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van verzorgende (IG)? Dan kun je voor contact opnemen met onze HR-businesspartner René Bertrams.
Tel: 06 52 66 93 68
Email: renebertrams@proteion.nl

Solliciteren
Meer info  www.proteion.nl