Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63214

Vacature: Parttime Verzorgende IG voor Groepswoningen Hof in Berkel Horst

VACATURENR lv-63214 (09-04-2018)

VERZORGENDE IG - GROEPSWONINGEN HOF TE BERKEL HORST


De Zorggroep

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
: Thuiszorg
Soort vacature: Niveau 3; Verzorgende IG (3)
Dienstverband: Onbepaalde tijd (vast dienstverband)
Uren in de week: 20 uur

Werk je graag zelfstandig? Ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? Solliciteer dan naar de functie van verzorgende IG in de Groepswoningen Hof te Berkel in Horst.

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG, hoofzakelijk voor de nachtdiensten. Als verzorgende IG binnen de groepswoningen Hof te Berkel creëer je samen met je collega's een warme, betrokken en veilige leefomgeving voor de bewoners met dementie. Op basis van het individuele zorgplan ondersteun je de bewoners bij hun dagelijkse verzorging en activiteiten. Je probeert je daarbij in te leven in hun gedachtewereld en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan hun lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden. Je neemt samen met de bewoners deel aan het dagelijks leven binnen de groepswoning. Er wordt bijvoorbeeld zoveel mogelijk samen gekookt.

Wij vragen
Je bent bereid om vraaggericht te werken en je bent in staat tot relativeren en reflecteren. Je vindt het leuk om met mensen met dementie te werken en stelt de bewoner centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zoveel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie en achtergrond van de betreffende bewoner.

Daarnaast zijn goede sociale vaardigheden belangrijk voor een respectvolle omgang met de bewoners, hun familie en voor de samenwerking met je collega’s. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend.

Binnen De Zorggroep hebben we op allerlei gebieden te maken met veranderende zorg en dienstverlening. We verwachten dan ook van je dat je kunt omgaan met deze veranderende omstandigheden en dat je openstaat voor en een actieve bijdrage levert aan nieuwe ontwikkelingen.

Verder:
  • ben je in het bezit van het diploma verzorgende IG of ziekenverzorgende;
  • ben je in staat tot belevingsgericht werken;
  • heb je affiniteit met mensen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking.

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Dienstverband
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 20 uur.
Aanvang: 1 mei 2018.

Werktijden
Volgens een dienstrooster.

Salaris
Als verzorgende IG word je ingeschaald op basis van de CAO VVT, FWG 35, met een salaris van maximaal € 2.566,28 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.
Informatie Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met José Wismans, telefoonnummer 06-57774238.

Solliciteren
Organisatie De Zorggroep
Vacaturenummer 969780
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 09/04/2018
Sluitingsdatum 23/04/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.dezorggroep.nl