Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63215

Vacature: (Parttime) Verpleegkundigen voor Proteion Thuiszorg in regio's Roemond, Leudal en Horst

VACATURENR lv-63215 (09-04-2018)

VERPLEEGKUNDIGEN NIVEAU 4 EN 5

Proteion Thuiszorg

Regio Leudal


Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken?
Om als verpleegkundige goed invulling te geven aan de deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verpleegkundige (niveau 4 of niveau 5) en een actuele BIG-registratie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van indicaties en herindicaties bij cliënten en je stelt, door middel van eigen observatie, een verpleegkundige diagnose op, koppelt daar een verpleegplan aan en bewaakt dit. Verder ben je verantwoordelijk voor en signaleer je tekortkomingen met betrekking tot zowel zorginhoudelijke als niet-zorginhoudelijke zaken. Samen met de cliënt en zijn of haar netwerk zoek je vervolgens naar de beste oplossing om de cliënt zolang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis te laten wonen. Hierbij ligt de focus op het versterken van de zelfredzaamheid van de cliënt, ontzorgen en kwaliteit van leven. Goede sociale vaardigheden om de contacten met cliënten, familie/mantelzorgers en medewerkers van het eigen team en van andere teams te onderhouden is dus belangrijk. Als niveau 5 verpleegkundige ben je naast zorgverlener ook coördinator, ontwerper en coach. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Werktijden
In onderling overleg.

Arbeidsvoorwaarden
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Wij vinden het leuk vinden als jij ons wijkteam daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een vast dienstverband voor gemiddeld 24-32 uur per week in een zelforganiserend team met behulp van duidelijke kaders en leiding dicht bij de teams. Het werken van minder uren is natuurlijk bespreekbaar.

Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven:
  • de functie van verpleegkundige niveau 4 is ingeschaald in FWG 45 met een maximum van € 3.032,60 bij een dienstverband van 36 uur per week.
  • de functie van verpleegkundige niveau 5 is ingeschaald in FWG 50 met een maximum van € 3.444,48 bij een dienstverband van 36 uur per week.

Aanvullende informatie
Interesse in een oproepcontract?
Lijkt het je leuk om als oproepkracht aan de slag te gaan binnen een van onze wijkteams? Ook dan nodigen wij je van harte uit om via het sollicitatieformulier je belangstelling kenbaar te maken.


Informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van verpleegkundige? Dan kun je contact opnemen met onze HR-businesspartner René Bertrams.
Tel: 06 52 66 93 68
Email: renebertrams@proteion.nl

Solliciteren
E-mail  renebertrams@proteion.nl
Meer info  www.proteion.nl