Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63216

Vacature: Vrijwilliger voor Het Toon Hermans Huis in Roermond

VACATURENR lv-63216 (09-04-2018)

VRIJWILLIGER M/V VOOR HET TOON HERMANS HUIS IN ROERMOND


Ben jij voor 1 of 2 dagdelen per week beschikbaar? Geeft het jou voldoening je belangeloos in te zetten voor anderen? Wil je deel uitmaken van een leuk team bij een professionele vrijwilligersorganisatie met het keurmerk ‘Vrijwillige Inzet Goed Geregeld’? Dan komen we graag met jou in contact.

Wie zijn wij.
Het Toon Hermans Huis Roermond is een ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten. Mensen bezoeken het huis om een luisterend oor te vinden, lotgenoten te ontmoeten, deel te nemen aan activiteiten en het bijwonen van lezingen. Het Toon Hermans Huis Roermond neemt daarmee een unieke plaats in binnen de zorgketen. Dit doen we met een bevlogen team van zo’n 40 vrijwilligers. Meer informatie over het Toon Hermans Huis Roermond is te vinden op onze website www.toonhermanshuisroermond.nl.

Wat bieden wij.
Graag komen wij in contact met vrijwilligers die interesse hebben om onze bezoekers en gasten te ontvangen en te begeleiden, als gastvrouw/gastheer. Daarnaast zoeken wij mensen die bedreven zijn in PR & Communicatie. Dagen en tijden in overleg. Naast motivatie, betrokkenheid en affiniteit met onze doelgroep, zijn samenwerken, enthousiasme, empathie en flexibiliteit sleutelwoorden. Een uitgebreid functieprofiel sturen we op verzoek graag toe. Of neem telefonisch contact op voor meer informatie, op nummer 0475 - 856 801.

Voor beide functies geldt dat het om 100% vrijwilligerswerk gaat. Het is zinvol, gevarieerd en belangrijk werk, in een prettige werkomgeving. Je krijgt er veel waardering en voldoening voor terug, evenals een reiskostenvergoeding, professionele training en gezellige personeelsactiviteiten.

Je interesse gewekt?
Stuur dan je cv met een korte motivatie naar info@toonhermanshuisroermond.nl. Ook kun je vrijblijvend binnenlopen tijdens onze informatieavond, iedere laatste maandagavond van de maand tussen 19.00 en 21.00 uur. Of maak op een andere dag kennis met ons team van vrijwilligers. Het Toon Hermans Huis Roermond is geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.30 tot 13.00 uur. Loop gerust eens binnen, het adres is Willem II Singel 17 in Roermond.

E-mail  info@toonhermanshuisroermond.nl
Meer info  www.toonhermanshuisroermond.nl