Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63221

Vacature: Parttime/Fulltime Praktijkondersteuner voor Zio in Maastricht Heuvelland

VACATURENR lv-63221 (09-04-2018)

ZIO, Zorg in Ontwikkeling, is een eerstelijns organisatie die huisartsen, fysiotherapeuten en andere eerstelijns zorgverleners in de regio Maastricht Heuvelland ondersteunt bij hun bedrijfsvoering. ZIO biedt zes ketenzorgprogramma’s aan namelijk diabetes mellitus, astma, COPD, hart- en vaatziekten, geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en complexe zorg voor ouderen. Ter ondersteuning voor en van onze praktijken zijn wij op zoek naar een:

PRAKTIJKONDERSTEUNER M/V (8U EN 28U)

Naast vaste ook vervangingsmogelijkheden


Takenpakket
Als praktijkondersteuner bied je binnen de huisartsenpraktijk zorg aan patiënten met chronische aandoeningen door geprotocolleerd en onder supervisie van de huisarts een aantal taken uit te voeren. Het betreft zorg voor patiënten met diabetes mellitus, COPD/astma, CVRM en ouderenzorg. Je draagt zelfstandig zorg voor de spreekuur organisatie en je registreert in het KIS (Keten Informatie Systeem) Medix.

Profiel
Je hebt een afgeronde opleiding praktijkondersteuner. Je hebt ervaring met bovengenoemde patiëntencategorieën. Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatieven. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden. Ervaring in de eerstelijns gezondheidszorg is een pré.
Verder volgen wij het LHV functieprofiel praktijkondersteuner.

Wij bieden
Een zeer afwisselende baan verdeeld over meerdere aandachtsgebieden.
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Huisartsenzorg.

Aanbod
Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Een tijdelijk en mogelijk vast dienstverband met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg.
Meer informatie? Neem dan contact op met Petra Van den Akker, P&O adviseur 043-350 6929

Interesse?
Stuur je CV (inclusief foto) en motivatie naar info@zio.nl.
Sluitingsdatum is 30 april 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

E-mail  info@zio.nl
Meer info  www.zio.nl