Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63228

Vacature: Parttime Specialist Ouderengeneeskunde voor Cicero Zorggroep in Zuid-Limburg

VACATURENR lv-63228 (09-04-2018)

Vacaturemelding

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.
Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan ruim 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 1.800 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Met ingang van 1 juni 2018 is binnen het Cicero Expertisecentrum voor Behandeling en Begeleiding (CEBB) de functie vacant van

SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE
(met affiniteit voor geriatrische revalidatiezorg)
24-26 uur per week


Binnen deze functie word je hoofdzakelijk ingezet binnen de geriatrische revalidatiezorg (GRZ) van Cicero Zorggroep. Je bent voornamelijk werkzaam binnen een tweetal werklocaties, te weten de revalidatieafdeling bij zorgcentrum ‘t Brook in Voerendaal en twee geriatrische revalidatieafdelingen op de locatie van Adelante in Hoensbroek: de Eik en de CVA Stepped-Care- Unit. Deze laatste afdeling is speciaal gericht op revalidatie van CVA-patiënten en wordt samen met Adelante gerund. De revalidatie van Cicero Zorggroep mag rekenen op een uitstekende reputatie binnen heel Limburg, mede te danken aan de diverse specialisaties.

Als specialist ouderengeneeskunde maak je binnen Cicero Zorggroep deel uit van een dynamische en innovatieve vakgroep die bestaat uit 11 specialisten ouderengeneeskunde, 6 verpleegkundig specialisten, 1 AIOS en 4 basisartsen.
Je werkt daarnaast zeer nauw samen met andere medisch specialisten, die als consulent ingeschakeld kunnen worden.

Naar wie zijn we op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons multidisciplinaire GRZ-team wil komen versterken.
Als specialist ouderengeneeskunde ben je verantwoordelijk voor alle aspecten rondom de medische dienstverlening. Naast de medische behandeling richt je je ook op de relatie met verwijzers, zoals medisch specialisten en huisartsen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de informatieverstrekking aan cliënten, familie en mantelzorgers van cliënten ten aanzien van de medische toestand, de inhoud en het doel van de (multidisciplinaire) behandeling en prognose. Je levert een bijdrage aan het opstellen van het organisatiebrede (medisch) beleid, wetenschappelijk onderzoek en aan de begeleiding van artsen in opleiding.
Je werkt vanuit de kernwaarden “vriendelijk, vertrouwd en vakkundig” en stelt hierbij de cliënt en zijn relaties/vertegenwoordiger centraal.

Wat verwachten we
Je bent een geregistreerd specialist ouderengeneeskunde en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied. Bij voorkeur beschik je over de kaderopleiding GRZ of je bent bereid om deze te volgen. Verder ben je in staat om zelfstandig in multidisciplinair verband te werken en daarbij je eigen vakgebied te vertegenwoordigen.
Daarnaast ben je in staat om snel te schakelen en te handelen daar het een dynamische werkomgeving betreft. Je beschikt over de volgende competenties: doortastend, integer, geduldig, proactief, betrokken, empathisch, collegiaal, flexibel en accuraat.
Je neemt deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdiensten.

Wat bieden we
De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor de duur van één jaar, met de intentie om bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen. De functie wordt gehonoreerd volgens CAO VVT in functiegroep FWG 75.
Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT (Verpleeg– en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Inlichtingen:
Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je hiervoor terecht bij Nathalie Labrouche, Directeur Behandeling & Begeleiding en Transmurale Zorg, T 06-51451818.

Sollicitaties
Je schriftelijke sollicitatie kun je vóór 25 april 2018 richten aan:
Stichting Cicero Zorggroep, Postbus 149, 6440 AC Brunssum t.a.v. Ellis Op den Kamp, recruiter, onder vermelding van vacaturenummer: AS-V1825.
Of reageer per mail: sollicitatie@cicerozorggroep.nl

E-mail  sollicitatie@cicerozorggroep.nl
Meer info  www.cicerozorggroep.nl