Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63235

Vacature: Medewerker Commercieel Binnendienst- bedrijfsbureau voor QS graphics in Sittard

VACATURENR lv-63235 (10-04-2018)

MEDEWERKER COMMERCIEEL BINNENDIENST- BEDRIJFSBUREAU (IN EERSTE INSTANTIE TER VERVANGING WEGENS ZWANGERSCHAP)


We kunnen hier natuurlijk uitnodigende teksten neerzetten als ‘we zijn het leukste en meest gezellige bedrijf van Nederland, al dan niet de wereld’. Maar dat zijn we niet. We zijn wel anders, open minded, getalenteerd, beetje vakidioot en flexibel!

QS graphics is een serviceorganisatie op het gebied van digitaal drukwerk, XL printing, reprowerk en 3D printing. Maar we zijn meer dan alleen een digitale printer. We zijn er om onze opdrachtgevers te helpen van idee naar concept tot en met de uitvoering. Voor ons is er meer dan er alleen maar voor te zorgen dat digitale bestanden passen bij specificaties . We willen graag betrokken zijn bij de opdrachtgever en het projectproces. Zo hebben we een gevestigde naam weten op te bouwen in de markt samen met een zeer breed productassortiment aan innovatieve on- en offline printservices van ontwerp, productie tot montage. QS graphics is een onderdeel van de QS Goedhart Groep en biedt haar services aan via 8 vestigingen in Nederland en België vanuit de bedrijven QS graphics, Goedhart Repro, Color Copy 2000 en Goedhart IT & Services.

We doen het goed, of we doen het niet. En we houden van wat we doen. We gaan tot het oneindige en verder. En vernieuwend, dat zijn we zeker. Plus, we zijn op zoek naar mensen die zichzelf, hun toekomst en onze diensten nog beter maken. Durf jij het avontuur bij ons aan?

Ons team
Jij gaat samenwerken met accountmanagers, creatievelingen, opdrachtgevers en anders bedenkers, in een stimulerende en professionele organisatie met een sterke focus op resultaat. Deze resultaten bereik je door een hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke inzet. Wij staan als een team klaar voor onze klanten en vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt binnen de organisatie. Je bent samen met je collega`s verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstelling.
Wat het ook is, jij gaat op ontdekkingstocht en maakt er iets van. Je bent de salesavonturier, daagt jezelf uit en haalt het beste uit elke lead. Omdat dat in je zit en omdat je trots wilt zijn op het resultaat.

Werkzaamheden
Na een inwerkperiode wordt de binnendienst in Sittard je basis. Vanuit de binnendienst ga je vooral offertes opstellen en adviezen geven aan klanten en prospects. Deze offertes stel je zelf samen m.b.v. onze systemen en zet je om in concrete productieorders.Je geeft daarbij snel en alert follow-up aan de aanvraag en je vervult hierin een spilfunctie tussen de klant, accountmanager en productieleiding. Daarnaast zul je een ondersteunende rol vervullen bij het bedenken en uitvoeren van marketingcampagnes.

Functie-eisen
  • Je hebt een afgeronde commercieel/technische opleiding op minimaal MBO niveau.
  • Je bent op de eerste plaats aantoonbaar commercieel en servicegericht. Daarnaast ben je communicatief vaardig en stimuleert een gezonde werkdruk je tot betere prestaties.
  • Je bent een teamspeler waar nodig en weet anderen daarmee te ondersteunen, maar je bezit ook een hoge mate van zelfstandigheid om werkzaamheden op te pakken. Hierbij weet je op basis van je spilfunctie een goede inschatting te maken tussen de onderlinge belangen van klant en organisatie.
  • Aan de telefoon ben je vlot en klantvriendelijk, waarbij de klant een snelle en accurate reactie mag verwachten.
  • Affiniteit of ervaring met de grafische industrie en/of ‘ Business-Printing‘ / XL reclame is een pre.

Ons aanbod
Wat we bieden:
  • uitdagende baan bij een groeiend en innovatief bedrijf in de top 3 van reprografische bedrijven;
  • werken voor een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in Nederland en België;
  • ruimte voor ontplooiing en initiatief;
  • een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Reprografisch bedrijf;
  • een fijne werkplek in een jong en gedreven team.

Is dit wat jij wilt?
Stuur ons in het kort t.a.v. Dhr. R. Ehrens waarom je bij QS graphics wilt werken inclusief CV en eventueel andere stukken die jou daarbij gaan helpen. We houden onze mailbox in de gaten: personeel@qs.nl. Voor vragen of meer informatie mail je Guido Vosdellen: g.vosdellen@qs.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  personeel@qs.nl
Meer info  www.qs.nl