Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63238

Vacature: Senior en Junior Allround Grafisch-monteur/decorateur voor QS graphics in Sittard

VACATURENR lv-63238 (10-04-2018)

SENIOR EN JUNIOR ALLROUND GRAFISCH-MONTEUR/DECORATEUR


We kunnen hier natuurlijk uitnodigende teksten neerzetten als ‘we zijn het leukste en meest gezellige bedrijf van Nederland, al dan niet de wereld’. Maar dat zijn we niet. We zijn wel anders, open minded, getalenteerd, beetje vakidioot en flexibel!

QS graphics is een serviceorganisatie op het gebied van digitaal drukwerk, XL printing, reprowerk en 3D printing. Maar we zijn meer dan alleen een digitale printer. We zijn er om onze opdrachtgevers te helpen van idee naar concept tot en met de uitvoering. Voor ons is er meer dan er alleen maar voor te zorgen dat digitale bestanden passen bij specificaties . We willen graag betrokken zijn bij de opdrachtgever en het projectproces. Zo hebben we een gevestigde naam weten op te bouwen in de markt samen met een zeer breed productassortiment aan innovatieve on- en offline printservices van ontwerp, productie tot montage. QS graphics is een onderdeel van de QS Goedhart Groep en biedt haar services aan via 8 vestigingen in Nederland en België vanuit de bedrijven QS graphics, Goedhart Repro, Color Copy 2000 en Goedhart ITS & Services.

We doen het goed, of we doen het niet. En we houden van wat we doen. We gaan tot het oneindige en verder. En vernieuwend, dat zijn we zeker. Plus, we zijn op zoek naar mensen die zichzelf, hun toekomst en onze diensten nog beter maken. Durf jij het avontuur bij ons aan?

Ons team
Jij werkt samen met onze contactpersonen bij klanten en je directe collega`s van de afdelingen XL print, planning en sales.
Dit alles in een stimulerende en professionele organisatie met een sterke focus op resultaat. Deze resultaten bereik je door een hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke inzet. Wij staan als een team klaar voor ons werk en onze klanten en vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt binnen dit geheel. Je bent daarin verantwoordelijk voor het zelfstandig of met 'n collega voorbereiden, monteren en opleveren van reclame- en interieurproducten. Samen lever je kwaliteitswerk en bewaak je daarmee een belangrijk deel van de klanttevredenheid van onze relaties. Wat het ook is, jij voelt je verantwoordelijk voor een perfect eindresultaat, omdat dat in je zit en omdat je trots wilt zijn op het resultaat.

Werkzaamheden
Na een inwerkperiode waarbij je diverse disciplines doorloopt ga je vanuit de hoofdvestiging in Sittard aan de slag.
Je zult op de meest uiteenlopende projecten bij middelgrote en grote organisaties in de retail, horeca, zorg en zakelijke dienstverlening binnen de Benelux zelfstandig inmeet- en montagewerkzaamheden verrichten. Het gaat hierbij om grootformaat foto`s, logo`s, illustraties en reclame uitingen die een sfeerverhogende en/of functionele toepassing hebben in o.a. winkels, hotels, ziekenhuizen en kantoren. De werkzaamheden variëren van het aanbrengen van een wanddecoratie tot het bouwen van een projectbord. Maak ook het aanbrengen van glasdecoratie of het plaatsen van akoestische panelen.

Jouw profiel
 • je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent zelfstandig;
 • je hebt kennis en ervaring met projectmatige werkmethode`s;
 • Je bent creatief, flexibel en denkt in oplossingen;
 • je bent zorgvuldigheid en hebt oog voor kwaliteit;
 • je bent het visitekaartje van het bedrijf en werkt vanuit deze gedachte;
 • je bent bereid om soms flexibele werktijden te hanteren;

Daarnaast heb je
 • een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau;
 • affiniteit of ervaring met de grafische industrie;
 • ervaring in de bouw of industriële sector met montagewerk en/of veiligheidstechnische kennis;
 • rijbewijs B-E.

Ons aanbod
Wat we bieden:
 • uitdagende baan bij een groeiend en innovatief bedrijf in de top 3 van reprografische bedrijven;
 • werken voor een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in Nederland en België;
 • ruimte voor ontplooiing en initiatief;
 • een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Reprografisch bedrijf;
 • een fijne werkplek in een jong en gedreven team.

Is dit wat jij wilt?
Stuur ons in het kort t.a.v. Dhr. R. Ehrens waarom je bij QS graphics wilt werken inclusief CV en eventueel andere stukken die jou daarbij gaan helpen. De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken en het maken van een case. We houden onze mailbox in de gaten: personeel@qs.nl.
Voor vragen of meer informatie mail je Guido Vosdellen: g.vosdellen@qs.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  personeel@qs.nl
Meer info  www.qs.nl