Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63247

Vacature: Sales Engineer Spare Parts voor WP Haton in Panningen

VACATURENR lv-63247 (10-04-2018)

Een wereldwijd A-merk, 3x Best Managed Company en koploper in innovatieve concepten voor industriële bakkerijen: dat is WP Haton! Dagelijks laten meer dan 100 medewerkers onze klanten, collega’s en partners excelleren en groeien. Ben of ken jij iemand die met ons groeit als…

SALES ENGINEER SPARE PARTS


Dit is jouw functie
Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor de proactieve verkoop van spare parts. Je bent continu in contact met onze klanten en je anticipeert op klantbehoeftes. Dit resulteert in het opstellen van commerciële voorstellen, het geven van (telefonisch) advies en het bieden van ondersteuning aan onze klanten, dealers en service engineers. Aan de hand van signalen uit de markt zoek je naar nieuwe kansen en je denkt mee in het verbeteren van het service proces.

Dit ben jij
  • MBO+/HBO’er met afgeronde technische opleiding (bijv.: werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica)
  • Ervaring in een technisch commerciële binnendienstfunctie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Proactief, klantgerichte en een ondernemende persoonlijkheid
  • Je beheerst minimaal de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Een extra taal is meer dan welkom!

Dit is wat we jou bieden
Een gedreven, platte organisatie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. We zijn informeel, pragmatisch en weten dat onze mensen het verschil maken naar onze klanten. Dit zie je ook terug in je arbeidsvoorwaarden; je krijgt een goed salaris (CAO Metalektro) en alle voorzieningen om je functie uit te oefenen en jou als mens te laten groeien.

Enthousiast?
Mail dan je motivatie met curriculum vitae naar sollicitatie@wp-haton.com, t.a.v. Aggie van Baal, Manager HRM. Heb je nog vragen over de functie? Geert-Jan Heijl (tel. 077 – 307 18 60) beantwoordt ze graag.

E-mail  sollicitatie@wp-haton.com
Meer info  www.wp-haton.com