Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63248

Vacature: Bedrijfsleider Vollegrondsgroenteteelt voor AB Werkt in Noord-Limburg

VACATURENR lv-63248 (10-04-2018)


BEDRIJFSLEIDER VOLLEGRONDSGROENTETEELT


Plaats/regio
Regio Noord-Limburg

Branche
400 Vollegrondsgroente; Open teelt

Vacaturenummer
P024553

Voor een groeiend familiebedrijf in de regio Peel en Maas heeft AB Werkt een vacature voor een Bedrijfsleider vollegrondsgroenteteelt. Het bedrijf is gespecialiseerd in de teelt en verwerking van wortelen.

Functieprofiel
In de functie van Bedrijfsleider ben je een eerste aanspreekpunt voor de medewerkers, een sparringspartner van de operationeel manager en gebruik je jouw technische kennis van de teelt om mee te denken hoe het bedrijf zich verder kan ontwikkelen. Als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van de medewerkers (10-15 personen), voor zowel in de teelt als in de loods. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de teelt en voor de bijbehorende planning. Verder werk je mee met de sorteer- en verpakkingswerkzaamheden. Je bent vrij om jouw eigen dag in te delen en springt bij waar nodig. Een gevariëerde functie binnen een enthousiast team, waarbij ruimte is voor persoonlijke groei!

Eisen
Voor de functie van Bedrijfsleider zijn wij op zoek naar een kandidaat met MBO+ denk- en werkniveau. Je hebt een aantal jaren ervaring in de sector. Daarnaast ben je zelfstandig, communicatief vaardig, flexibel en weet je te multitasken en prioriteiten te stellen.

Aanstelling
Het betreft een structurele fulltime baan voor 38 uur per week. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Jouw werkdag begint tussen 06.00 en 08.00 uur. Werken in het weekend komt bijna niet voor. Het salaris is marktconform, volgens de cao Open Teelten en afhankelijk van jouw ervaring.
Je start met een uitzendovereenkomst van AB Werkt. Bij gebleken geschiktheid volgt een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.

Meer weten en solliciteren
Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met kantoor Horst op 077-3980883. Je kunt ook een mail sturen naar horst@ab-werkt.nl. Wil je direct solliciteren op de functie van Bedrijfsleider vollegrondsgroenteteelt, klik dan op de button ‘direct reageren’ .

Solliciteren
Meer info  www.ab-werkt.nl