Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63249

Vacature: Support Specialist voor Articona International in Maastricht

VACATURENR lv-63249 (10-04-2018)

Uitdagende internationale job als
SUPPORT SPECIALIST M/V

36-40 uur per week


Help jij graag onze internationale sales en hun B2B klanten bij het beantwoorden van hun vragen en wil je mee vorm geven aan onze uitdaging om ons nieuwe “brand” Articona in Europa succesvol te maken?

Wie zijn wij?
Bechtle AG (www.bechtle.com) behoort tot de marktleiders in Europa binnen het ICT reseller-segment met 70 vestigingen verspreid over Europa, 8.500 medewerkers werkzaam in 14 landen met een aanbod van ruim 70.000 hard- en software producten.

Articona International B.V. gevestigd te Maastricht maakt onderdeel uit van Bechtle AG. Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en ondersteuning van de Articona producten (bijvoorbeeld netwerk- en systeem componenten, connectivity products, printing supplies en IT/office accessoires) die verkocht worden aan B2B klanten door onze business units.

Als Support Specialist maak je deel uit van een internationaal klein team, dat samenwerkt met collega’s in Zwitserland en Taiwan.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je dag is afwisselend zowel qua werkzaamheden en dynamiek, als de diverse contacten tijdens je werk. Competenties als nauwkeurig en zorgvuldig, met oog voor detail en gericht op het voorkomen van fouten passen perfect bij jou. Het betreft een functie in ontwikkeling, die jij mee vorm kunt gaan geven met jouw kennis en ervaring.

Wat verwachten wij van jou?
Naast uitstekende beheersing van Nederlands, Engels en Frans kom je goed uit de voeten met de Duitse en Italiaanse taal. Je krijgt te maken met taal-, cultuur- en kennisverschillen en kunt daar gemakkelijk je weg in vinden. In deze functie komen jouw communicatie-skills en technische affiniteit goed van pas. Je vormt de belangrijke spil tussen support, product management en sales. Je werkt nauw samen met onze collega, support manager, in Zwitserland en je houdt je bezig met registreren, analyseren, beantwoorden en oplossen van vragen, opmerkingen en klachten. Daarbij kun je zelfstandig systemen, databases, informatie en processen raadplegen. Je bent daadkrachtig, commercieel en leergierig, sociaal, positief en communicatief vaardig. Je bent hands on, een aanpakker; geen taak is te groot of te klein. Je werkt graag mee aan innovatie en staat open voor feedback over je aanpak.

Daarom vragen wij:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Je leert snel en wil graag alles weten over de producten van het bedrijf
  • Je bent bekend met product documentatie
  • Ervaring in vergelijkbare functie
  • Ervaring met MS Office, technische vaardigheden, IT affiniteit

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden:
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
  • Prima salaris conform opleiding en ervaring
  • Aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 30 vakantiedagen, moderne werkomgeving, goede pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, korting op privé-verzekeringen en WGA-hiaat verzekering
  • Prettige en informele werksfeer
  • Ruimte voor zelfontwikkeling en doorgroei; mogelijkheden tot opleiding en training

Solliciteren naar deze vacature?
Ben jij de professional die zich thuis voelt in onze dynamische omgeving en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij jou uit om jezelf aan ons voor te stellen!
Stuur dan een korte e-mail met CV naar vacature.mgmt-nl@bechtle.com vóór 7 mei a.s. t.a.v. Ben Brouns

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  vacature.mgmt-nl@bechtle.com
Meer info  www.bechtle.com