Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63251

Vacature: Asset Beheerder Common Infra via Avance Werving en Selectie in Zuid Limburg

VACATURENR lv-63251 (10-04-2018)

ASSET BEHEERDER COMMON INFRA (OPENBARE RUIMTE)


Opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van adviesdiensten op de adviesvelden ruimtelijke ontwikkeling, milieu, waterbeheer en infrastructuur in de provincie Limburg.

Positie: Asset beheerder Common Infra (openbare ruimte) met doorgroeimogelijkheid tot Asset Manager algemeen
AG/BU: Asset Management Industry – Resources and Energy

Ter aanvulling van het Asset Management Industrie (AMI) team in de rol van Asset beheerder Common Infra (openbare ruimte) en de ondersteuning, doorgroei naar en eventuele opvolging van de huidige Asset Manager, zijn wij op zoek naar een kandidaat die deze positie geleidelijk kan gaan overnemen. De Assetbeheerder Common Infra (openbare ruimte) is verantwoordelijk voor het in stand houden van de functionaliteit (focus op performance – kosten – risico’s) van wegen & Verhardingen, groen, civiele Kunstwerken, omheiningen, wegmeubilair en gladheidsbestrijding op het industrieterrein Chemelot op basis van vastgestelde Kritische Performance Indicatoren en hierbij behorende Service Levels.


Functie-informatie:
De focus van de functie ligt op het optimaliseren van de prestaties en kosten van het beheer en het beheersen van de risico’s voor de Asset Eigenaar in een multidisciplinaire setting en chemische omgeving, waarbij intensieve interne en externe communicatie nodig is om de diverse belangen te behartigen.

Het werk omvat het opstellen van meerjarenplannen zowel op het gebied van Beheer & Onderhoud alsook op het gebied van (vervanging)investeringen, onderhoud jaarplannen, begrotingen en budgetten, invulling geven aan de dagelijkse operationele beheertaak, verzorgen van de rapportage over voortgang van de voornoemde assets, identificeren en voorbereiden van investeringsprojecten, inkoop en aansturing van contractors, en het onderhouden van relaties met de Asset Eigenaar en opdrachtgever.

Bekendheid met Asset Management Plannen (AMP; beleidsplannen) en risico gestuurd onderhoud (bv gebruik van FMECA) is wenselijk.

Affiniteit met ISO5000, Beheer en data pakketten in relatie tot Asset Management en Infra Assets in het bijzonder is een pré. Er is een functiedocument opgesteld over het niveau van de functie en de resultaatgebieden (zie bijlage 1).

De Assetbeheerder geeft leiding aan een team van 3 medewerkers en rapporteert aan de Assetmanager van het gehele services contract.

Naast de werkzaamheden op Chemelot, zal van de assetbeheerder ook een bijdrage worden gevraagd voor asset management op andere industrieterreinen in Nederland.

Onder aansturing van de huidige Asset Manager zal een opleidingstraject worden ingezet om in een periode van een aantal jaren de Asset Managers rol in dit soort projecten te ontwikkelen.

Functie-eisen:
Een professional met een technische opleiding met minimaal 10 jaar ervaring in beheer & onderhoud, bij voorkeur (maar niet noodzakelijk) op het gebied van Common Infra. We zoeken iemand die zich voor langere tijd committeert aan dit project, en bereid is om in een periode van 3-5 jaar door te groeien naar de positie van Asset Manager algemeen om de taken en verantwoordelijkheden van de huidige Asset Manager deels over te nemen.

Competenties:
Voor deze functie is een competentieprofiel opgesteld, waarbij naast implementatiegerichtheid en flexibiliteit, de nadruk vooral ligt op besluitvaardigheid, duidelijke en klantgerichte communicatie en effectieve samenwerkingsgerichtheid (zie bijlage 2). Wij zoeken een stevige persoonlijkheid die in staat is om op verschillende niveaus op de juiste wijze te communiceren, van communicatie met aannemers tot opdrachtgevers en stakeholders. Wij zoeken iemand die sterk in zijn schoenen staat en die eigenaarschap, commitment, verantwoordelijkheidsgevoel en integriteit hoog in het vaandel heeft staan en daar naar handelt.

Aanbod:
Wij bieden een fulltime functie bij een voortdurend groeiende organisatie. Natuurlijk hoort hier een mooie beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Solliciteren
Meer info  www.avance.jobs