Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63263

Vacature: Parttime (Assistent) Clientbegeleiders voor Stichting Pergamijn in Echt

VACATURENR lv-63263 (10-04-2018)

ASSISTENT CLIËNTBEGELEIDERS, CLIËNTBEGELEIDERS VERZORGENDE, CLIËNTBEGELEIDERS

Stichting Pergamijn


Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.

Functieomschrijving
De flexpool binnen Pergamijn is verantwoordelijk voor het beantwoorden van (langdurige) vervangingsvragen.
Als medewerker van flexpool werk ben je in principe binnen alle woonvoorzieningen en dagbestedingscentra inzetbaar. De accentverschillen binnen de groepen liggen in de individuele zorgvraag van de cliënt, alsook in de mate van begeleiding. Naast de verstandelijke beperking kan er binnen bepaalde groepen onbegrepen of agressief gedrag voorkomen.

Wij vragen
Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal niveau 3 en affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Je bent flexibel, hebt geen probleem met onregelmatige werktijden en kunt zelfstandig maar ook in teamverband functioneren. Wanneer er zich een complexe of crisissituatie voordoet kun je adequaat reageren. Je bent een doorzetter, stressbesteding en vindt het leuk om te werken op verschillende groepen. Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Dienstverband
Pergamijn is een organisatie die investeert in ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Daarnaast biedt Pergamijn een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Je aanstelling bij de flexpool is in eerste instantie op tijdelijke basis.

Werktijden
In overleg.

Salaris
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 30 (niveau 3) FG35 (niveau 3/IG) of FG40 (niveau 4).

Aanvullende informatie

Meer informatie
Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Marie-Christine Meulen, medewerker flexpool: m.meulen@pergamijn.org, telefoon 046-750 6224.

Solliciteren
Organisatie Stichting Pergamijn
E-mail m.meulen@pergamijn.org
Vacaturenummer IMB2018/04

Overig
Wil jij de flexpool komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie - onder vermelding van vacaturenummer IMB2018/04 - naar m.meulen@pergamijn.org
Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.

Contactpersoon: naam Marie-Christine Meulen, medewerker flexpool
Plaatsingsdatum: 10/04/2018
Sluitingsdatum: 01/08/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  m.meulen@pergamijn.org
Meer info  www.pergamijn.org