Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63269

Vacature: Allround Medewerker Binnendienst in opleiding voor Assicuro Assuradeuren in Nieuwstadt

VACATURENR lv-63269 (11-04-2018)

Assicuro Assuradeuren BV is een middelgroot gespecialiseerd volmacht assurantiekantoor in Nieuwstadt dat landelijk bekend staat om haar bijzondere verzekeringen voor kostbare auto´s en overige exclusieve bezittingen van particuliere cliënten in het hoger segment.

Per direct zijn wij op zoek naar een nieuwe collega

ALLROUND MEDEWERKER BINNENDIENST in opleiding (m/v)


Jouw profiel
Wij zoeken een energieke collega die ervaring heeft op het administratieve vlak en enthousiast wordt van de assurantiebranche, ook van de ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast heb je goede computer- en ICT vaardigheden en ben je communicatief vaardig.
Je werkt nauwkeurig en gestructureerd. Je bent collegiaal, werkt graag in teamverband maar kan ook heel goed zelfstandig functioneren. Tevens beschik je over een gezonde portie humor.

Heb je ervaring in een assurantie- of soortgelijke administratieve functie en ben je eventueel in het bezit van de WFT diploma’s basis en schade? Of ben je bereid hiervoor de noodzakelijke opleidingen te volgen? Dan is dit de baan die je zoekt.

Wat worden je taken?
Na een inwerkperiode, waarin je Assicuro, je collega’s en de systemen hebt leren kennen draag je in deze functie zorg voor het verwerken van polismutaties en het controleren van de binnenkomende polissen en nota’s.
Met voldoende ervaring ga je tevens aan de slag met het maken van offertes, en word jij een ondersteunende kracht voor front office en accountmanagers.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een mooie baan (fulltime/parttime) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform vast salaris. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van passende opleidingen en PE-programma’s. Je werkt in een informele en professionele organisatie met een fijne sfeer en leuke collega’s.

Heb je interesse in deze functie of wil je toch meer informatie over de functie?
Stuur je sollicitatie naar c.muurmans@assicuro.nl of bel 088-77 444 48.

E-mail  c.muurmans@assicuro.nl
Meer info  www.assicuro.nl