Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63278

Vacature: Buyer/Productmanager voor Vivant Decorations in Maastricht Airport

VACATURENR lv-63278 (11-04-2018)

VIVANT DECORATIONS BV is een succesvol internationaal bedrijf in Maastricht dat zich sinds haar oprichting in 1989 bezighoudt met het bedenken, ontwikkelen en produceren van linten, lifestyleproducten, decoratieartikelen en luxe verpakkingen. Creativiteit, innovatie en kwaliteit zorgen er voor dat VIVANT een begrip is in de branche. Vivant is specialist in lint en bedenkt hier verwante artikelen omheen waardoor er unieke collecties ontstaan. Interessant voor iedereen die op zoek is naar iets moois of een taylor made oplossing. Elk jaar verschijnen er nieuwe collecties voor lente/zomer en herfst/winter. Vivant levert aan industrie, groothandel, grootwinkelbedrijven in vele branches wereldwijd.

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

BUYER/PRODUCTMANAGER (M/V FULLTIME)


Wij zoeken een gemotiveerde buyer/productmanager met minimaal 5 jaar ervaring, die zorgt voor een optimale flow vanaf produktontwikkeling tot gereed produkt, waarbij de geplande produktintroductie tijdig gerealiseerd wordt.

Taken:
  • je onderhandelt met leveranciers over een optimale prijs / kwaliteitsverhouding, leveringscondities en kwaliteitsgaranties binnen de gestelde marges
  • je zoekt naar nieuwe leveranciers, materialen en produkten
  • je bewaakt timetables zoals collectieplanning en levering van samples
  • je verzorgt de externe communicatie met onze leveranciers vanaf stylesheet tot gereed produkt
  • je werkt nauw samen met design en sales om tot een goede collectie te komen
  • je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, vernieuwing en het samenstellen van de collectie
  • je bent eindverantwoordelijk voor de tijdige totstandkoming van produkten en collecties

Gewenst profiel:
Je bent creatief in het zelfstandig zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Je bent een organisator en een teamplayer die een goede relatie opbouwt zowel intern als extern om zo jezelf sterk te positioneren. Je hebt cijfermatig inzicht en een sterk analytisch vermogen.
Je hebt kennis van stoffen, materialen en produktie- en printtechnieken en ervaring in projectmanagement. Je bent bekend en hebt affiniteit met de doelgroep.
Opleiding op HBO niveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie of branche. Een uitstekende beheersing van de Engelse taal zowel in woord als geschrift is vereist.

Wij bieden:
Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een enthousiast team in een aangename omgeving. Openheid en goed kunnen werken in teamverband vinden wij erg belangrijk.

Ga je deze uitdaging aan!
Mail dan je motivatie en CV (met foto) naar jobs@vivant.nl, tav Bas Schmeitz.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met bovengenoemde op tel. 043 358 67 67.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  jobs@vivant.nl
Meer info  www.vivant.nl