Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63301

Vacature: Customer Servicemedewerker voor Clou in Nuth

VACATURENR lv-63301 (11-04-2018)

Clou in het kort
Clou is een gevestigde naam in de Nederlandse en Belgische markt voor betaalbaar topdesign sanitair. Clou ontwerpt, produceert en verkoopt sanitair. In haar assortiment vinden klanten niet alleen design wastafels, fonteinen, baden en toiletten, maar ook complete badkamermeubels. In verschillende kleuren, uitgevoerd met behulp van innovatieve materialen. De bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting maken het aanbod van Clou echt compleet. Minimalistisch, exclusief, imposant of intiem, welke sfeer klanten in toilet of design badkamer ook nastreven, Clou inspireert graag!

Customer Servicemedewerker
Ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten in de thuismarkt (Nederland en België) en voor onze interne afdelingen? Ben jij daarnaast een teamspeler die voor het beste resultaat gaat met het Customer Serviceteam? Dan is Clou op zoek naar jou!

De functie
Als Customer Servicemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontacten, acquisitie en aftersales. In deze functie zorg je voor de versterking van de marktpositie van zowel het merk Clou als de Clou-producten. Je hebt bewezen ervaring in een vergelijkbare commerciële functie. Je bent ondernemend ingesteld en bent bereid indien het werkaanbod hoog is extra inzet te tonen.
Customer Service is verantwoordelijk voor het begeleiden van alle orders in zowel binnen- als buitenland. Bij al jouw activiteiten houd je zowel de behoeften van de klant als die van het bedrijf in het achterhoofd.

Jouw profiel
Organisatie-sensitief, communicatief vaardig en een echte organisator. Je hebt ervaring met het leiden van orderprocessen, projecten en algemene kennis van supply chain management. Je bent graag werkzaam in een organisatie waar ambitie, groei en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast heb je aantoonbare affiniteit met IT.

Bovendien
  • Beschik je over een MBO-opleiding commercieel medewerker niveau 4;
  • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële omgeving;
  • Is het een pré als je ervaring hebt binnen een familiebedrijf en/of MKB-onderneming;
  • Beheers je de Nederlandse en Franse taal uitstekend. Vaardigheid in de Engelse en Duitse taal is een pré.

Ons aanbod
Werken bij Clou staat garant voor een uitdagende en veelzijdige functie binnen een internationale, groeiende organisatie. In het bedrijf heerst een informele werksfeer. Op onze website vind je meer informatie.

Interesse?
Is het geschetste profiel de jouwe en zie je het als een uitdaging om als Customer Servicemedewerker bij Clou te komen werken? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV en een gerichte motivatie graag tegemoet op mme@clou.nl of stuur bovengenoemde naar Miriam Meertens, Clou BV, Postbus 22170, 6360 AD, Nuth.
Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Math Meertens *3145 5245656.

E-mail  mme@clou.nl
Meer info  www.clou.nl