Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63304

Vacature: Medewerker Front Office voor Sandton Château De Raay in Baarlo

VACATURENR lv-63304 (11-04-2018)

Vacature: Medewerker Front Office voor Sandton Château De Raay in Baarlo


Ben jij communicatief vaardig en oplossingsgericht? Lever jij ongevraagd en oprecht extra services? Kun jij als geen ander de gast wensen onderzoeken en daarop acteren?

Sandton Château De Raay heeft voor haar locatie in Baarlo een vacature voor een

MEDEWERKER FRONT OFFICE

0-38 uur


Sandton Château de Raay
Eén van onze unieke hotels is Sandton Château De Raay, gelegen in Noord Limburg. Dit luxe kasteelhotel ligt in de bossen van Baarlo en beschikt over 50 kamers, 8 multifunctionele zalen met diverse mogelijkheden voor feesten en partijen. Bij Sandton Château De Raay staat luxe en oog voor detail centraal, vooral in ons restaurant.

Jouw rol als Medewerker Front Office
Als Medewerker Front Office ben jij verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving en het welzijn van onze gasten. Je verzorgt het welkom, de check in en check out van de gasten. Met jouw oog voor detail zorg je voor een perfecte ambiance. Jouw oprechte gast focus zorgt ervoor dat ze zich thuis voelen. Je geeft pro actief advies over de mogelijkheden in het hotel en de interessante bezienswaardigheden in de directe omgeving. Als lid van het all-round team combineer je jouw Front Office taken met Back Office administratie en waar nodig serveer je een drankje.

Wie ben jij?
Ben jij communicatief vaardig en oplossingsgericht? Lever jij ongevraagd en oprecht extra services? Kun jij als geen ander de gast wensen onderzoeken en daarop acteren?

Check jouw profile;
  • een (afgeronde) hospitality gerichte studie;
  • enkele jaren relevante hotel ervaring binnen het luxury segment;
  • gezonde ambitie en interesse in de continue ontwikkeling van jouw hospitality en luxury kennis;
  • zelfstandige en zelf motiverende professional en een positieve mindset;
  • zeer goede uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels.

Wat biedt Sandton Château De Raay jou?
Wij bieden een marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. Ook bieden wij een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de IHMG portefeuille en bieden wij collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

IHMG organisatie
International Hotel Management Group (IHMG) is de vanuit Nederland opererende moedermaatschappij van de merken Sandton Hotels en Pillows Hotels. Sandton Hotels bestaat sinds 2004 en heeft sindsdien met haar bijzondere designs en hoge service niveaus diverse (kwaliteit)onderscheidingen in de wacht gesleept. Met de vernieuwde Pillows Hotels brand lanceren wij onze luxueuze boutique hotel collectie. Wij zijn volop in beweging & ontwikkeling en hebben de doelstelling om in de komende jaren diverse huidige Sandton hotels te transformeren naar de Pillows brand. Tevens hebben wij de ambitie meerdere nieuwe Pillows hotels te realiseren in de grotere Europese steden.

Interesse in de vacature van Medewerker Front Office?
Solliciteer via de sollicitatiepagina en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren. We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren