Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63308

Vacature: Orthopedagoog voor Arcus in in Heerlen en Sittard

VACATURENR lv-63308 (12-04-2018)

Arcus is een Regionaal Opleidingencentrum (ROC) met diverse locaties in Heerlen en Sittard.

Het onderwijsaanbod omvat een breed spectrum van ruim 200 opleidingen voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Zuid-Limburg. Met meer dan 8.000 studenten is Arcus de grootste aanbieder van beroepsonderwijs in Parkstad Limburg en tevens leverancier van werknemers aan het bedrijfsleven. Het MBO is sterk in beweging en Arcus biedt een veelheid van mogelijkheden om, in samenwerking met partners in de opleidingsketen en het bedrijfsleven, het aanbod aan opleidingen nog optimaler vorm te geven. Kortom een opleidingencentrum met ambitie en potentie.

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een Orthopedagoog (m/v) die wordt ingezet binnen de afdelingen Welzijn 1 en Kappen niveau 2 van het Arcus College.

ORTHOPEDAGOOG (0.6 FTE)

Tijdelijk dienstverband

vacaturenummer: 2018-072


Je profiel:
Je hebt hart voor onze niveau 2 studenten die een speciale aanpak nodig hebben en je maakt een bewuste keuze om met deze studenten te werken. Uiteraard is het een pré als je ervaring hebt met onze specifieke doelgroep en werkzaam bent geweest binnen een onderwijssetting.
Je hebt een afgeronde passende universitaire opleiding. Naast een heldere motivatie voor de functie en het werken met deze doelgroep beschik je over de competenties die passend zijn voor een orthopedagoog.

Je taken zijn o.a. het opstellen van ontwikkelingsperspectieven en begeleiding van studenten, het ondersteunen van docenten bij hun pedagogisch handelen en contacten onderhouden met de externe instanties.

Een belangrijke doelstelling van je werk is studenten te begeleiden naar een diploma.
Je bent enthousiast en betrokken en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Je weet wat er in een resultaatverantwoordelijke setting van je verwacht wordt.

Aard van het dienstverband:
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar.

Inwerken en begeleiden:
Wij vinden het belangrijk te investeren in de begeleiding van nieuwe medewerkers. Na je start bij ons op Arcus College wordt in overleg een inwerkprogramma opgesteld zodat je snel vertrouwd raakt met je collega’s, onze studenten, het pedagogisch handelen, de zorgstructuur en de dagelijkse routines.

Wij bieden:
  • werk in een organisatie met ambitie en verandervermogen;
  • ruimte voor eigen inbreng en mee richting geven aan de koers;
  • kansen voor persoonlijke ontwikkeling, die wij ook financieel ondersteunen door een ruim aanbod van opleidingsmogelijkheden;
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Salaris:
Inschaling in onderling overleg, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Inlichtingen:
Wil je meer weten over Arcus? Bezoek onze website.
Wil je meer over deze functie weten, neem dan contact op met Maurice Houben onder telefoonnummer: 0610661865.

Sollicitatie:
Aan belangstellenden wordt verzocht vóór 26-04-2018 te reageren. Je kunt uitsluitend solliciteren via de website van Arcus, bij de betreffende vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.arcuscollege.nl