Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63315

Vacature: Accountmanager voor HANOS in Maastricht

VACATURENR lv-63315 (12-04-2018)

Accountmanager HANOS Maastricht
Excelleer jij in onderhandelingen, heb je een uitgebreid netwerk in de horecabranche in Zuid-Limburg; ben jij de accountmanager voor onze nieuw te openen vestiging in Maastricht?

Wie zijn wij?
Wij zijn HANOS. Wij zijn al meer dan 40 jaar toonaangevend in de markt voor totaaloplossingen in de horeca. Wij staan dan ook niet stil en openen binnenkort alweer onze 20e groothandel, in Maastricht. Bij ons vind je alle culinaire benodigdheden, inspiratie en kennis onder één dak.

HANOS Maastricht
Met de uitbreiding van HANOS Maastricht gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.
De kracht van HANOS is dat we kort op de business zitten en dichtbij onze klanten staan. Wij geloven daarom in het belang van onze lokale aanwezigheid in de markt waardoor we onze korte lijnen, snelheid en flexibiliteit behouden. Hierdoor kunnen wij onze klanten direct op de vloer inspireren en voorzien van persoonlijk advies.
Met deze uitbreiding zijn wij in staat om ook in de Euregio, rondom Maastricht tot aan Oost-België, vanuit onze nieuwe groothandel maar uiteraard ook middels onze bezorgservice, horecaondernemers te voorzien in de behoeftes die wij in deze regio zien.”

Het pand bevindt zich aan de Molensingel 99 in Maastricht. Komende periode wordt dit pand verbouwd en getransformeerd tot een volwaardige HANOS groothandel. Een groothandel met een nieuwe, frisse en eigentijdse uitstraling waar vers-beleving, innovatie en een zeer ruim assortiment voorop staan. Een groothandel waar klanten geïnspireerd worden en waar service, vakmanschap en persoonlijk contact de boventoon gaan voeren.

Over de verwachte oplevering zal op een later moment gecommuniceerd worden.

Wat doe je als Accountmanager bij HANOS?
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoopresultaten en de winstgevendheid van onze horecaklanten binnen de regio Zuid-Limburg. Je hebt een ruim aantal accounts in de regio Zuid-Limburg en creëert waarde bij onze klanten, zodat de afgesproken omzet- en margetargets worden behaald in jouw rayon. Deze realiseer je door bestaande klanten te binden en de omzet per klant te verhogen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en ondersteunt en adviseert elke klant.

Je lost in deze rol eventuele problemen zelfstandig op, met als doel de samenwerking optimaal te laten verlopen en te continueren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het zoeken naar en binden van nieuwe klanten. Ook zorg je voor het opstellen en uitvoeren van de rayonplannen, je inspireert onze klanten en onderhandelt over condities en sluit de uiteindelijke overeenkomst af. In deze functie rapporteer je aan de toekomstige Commercieel Manager.

Als Accountmanager bij HANOS zorg je voor een goede verstandhouding en samenwerking met de klant. Daar ligt onze kracht.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor de hoogte van het debiteurensaldo en stuur je actief op oplossingen en tijdige betalingen.

Ben jij diegene die wij zoeken?
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële richting.
 • Daarnaast heb je al minimaal 5 jaar ervaring in een buitendienstfunctie en/of als accountmanager (gerelateerd aan de horecabranche).
 • Verder beschik je natuurlijk over een gedegen netwerk in Zuid-Limburg.
 • Overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en incasseringsvermogen zijn drie eigenschappen die aan jou worden toegedicht.
 • Daarnaast ben je enthousiast, representatief en commercieel ingesteld.
 • Je hebt kennis van Microsoft Office (Word, Excel) en CRM systemen.
 • Kennis van SAP is een pre.
 • Kennis van de Duitse en/of Franse taal is een pre.
 • Tot slot ben je woonachtig in de regio Maastricht.

Wij bieden voor deze functie
 • Een verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen ondernemerschap.
 • Een zeer aantrekkelijke baan in een dynamische en gevarieerde werkomgeving.
 • Een marktconform salaris.
 • Een uitstekende bedrijfspensioenregeling.
 • Een auto en telefoon van de zaak horen bij deze functie.
 • Diverse aanvullende bedrijfsregelingen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je onze nieuwe accountmanager? Solliciteer dan direct via onderstaande knop.

Solliciteren
Meer info  www.werkenbijhanos.nl