Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63316

Vacature: Parttime Praktisch Pedagogische Gezinsbegeleider voor Daelzicht in Heel

VACATURENR lv-63316 (12-04-2018)

PRAKTISCH PEDAGOGISCHE GEZINSBEGELEIDER


Daelzicht
Ambulante Gezinsbehandeling

Werkveld: Gehandicaptenzorg
Soort vacature: Niveau 5: Social Work
: Niveau 4-5: Ambulant begeleider
: Niveau 5: Soc. Pedagogisch Hulpverl.(5)
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 10


Begrijp jij het belang van ouders om goed met de beperking van hun kind om te kunnen gaan? Ben jij in staat het gezin te begeleiden met het zoeken naar oplossingen bij hun vragen? Heb jij het in je om met deze gezinnen samen aan de slag te gaan?

Binnen het onderdeel ambulante gezinsbehandeling zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren Praktisch Pedagogisch Gezinsbegeleider (PPG)

Functieomschrijving
Als praktisch pedagogisch gezinsbegeleider zoek je samen met het gezin naar oplossingen voor hun vragen en problemen. De hulpvraag van het gezin is hierbij altijd het uitgangspunt, met als doel dat dat ouders na verloop van tijd zonder hulp de opvoeding van hun kind voor hun rekening kunnen nemen. Vanuit observaties en gesprekken adviseer je in een gezamenlijke aanpak, wordt een ondersteuningsplan opgesteld en in de dagelijkse situatie geoefend. Hierbij gebruik je specifieke methodes die een combinatie zijn van kind- en ouderbegeleiding. De begeleiding wordt continue geëvalueerd en vastgelegd.

Wij vragen
  • Je bent in het bezit van een diploma op HBO niveau van een (sociaal) pedagogische opleiding. Een aanvullende opleiding op het gebied van PPG/IOG is een pré.
  • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg en bij voorkeur in het werken met de ontwikkeling van het kind en ouderbegeleiding.
  • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over goed sociale, communicatieve en signalerende vaardigheden die nodig zijn binnen deze context.
  • Je kunt samenwerken met andere disciplines die betrokken zijn bij het kind of het gezin en bent in staat hierbij het overzicht te houden.
  • Je bent in staat de balans te houden tussen professionele afstand en gevraagde nabijheid.
  • We vragen ook flexibiliteit in werktijden met name in naschoolse uren.

Dienstverband
Het betreft vooralsnog een tijdelijk dienstverband tot en met 30 juni 2019, met de intentie om daarna te komen tot een vast dienstverband.

Werktijden
Flexibel in overleg met gezinnen,in ieder geval ook op naschoolse uren.

Salaris
Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden.
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG schaal 45.

Aanvullende informatie
Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.
Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.
Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Informatie
Voor informatie kan contact worden opgenomen met Edith Schobbers, Teamleider, via telefoonnummer 06-51447515.

Solliciteren
Organisatie: Daelzicht
Vacaturenummer: V 04.05
Overig: Stuur je motivatie en CV onder vermelding van vacaturenummer V 04.05 uitsluitend per email uiterlijk 29 april 2018 naar Daelzicht, via het emailadres sollicitatie@daelzicht.nl. Gesprekken vinden plaats op maandag 7 mei tussen 11.00 en 15.00 uur en woensdag 9 mei tussen 11.30 en 15.00 uur. Graag je voorkeur voor datum aangeven in de brief.
Plaatsingsdatum: 12/04/2018
Sluitingsdatum: 29/04/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@daelzicht.nl
Meer info  www.daelzicht.nl