Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63332

Vacature: Manager Operations voor Collin Recycling in Venlo via Mercuri Urval

VACATURENR lv-63332 (13-04-2018)

Regisseur van: afval naar nieuwe energiebronnen en goed teamwork
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de productiviteit en het realiseren van een winstgevende operatie. Vanuit scherp dagelijks toezicht geef je richting, sturing en assistentie aan de afdelingen: productie, transport, bedrijfsbureau, technische dienst en kwaliteit. Je verlangt prestaties en levert door je deskundigheid een belangrijke eigen bijdrage aan het professionaliseren van de organisatie. Je daagt de medewerkers uit om efficiëntie en kwaliteit van hun werk continu te verbeteren. Je smeedt een hecht teamverband én klantgerichte organisatie. Je bent samen met de controller en commercieel manager lid van het MT en rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Collin vraagt een evenwichtig manager die zowel aandacht heeft voor het ontzorgen van klanten, een gestroomlijnde operatie als optimale werkomstandigheden voor zijn mensen.

Jouw profiel:
  • Hbo werk- en denkniveau, technisch en bedrijfskundig inzicht aangevuld met cursussen op gebied van (lean-) management.
  • Ruime ervaring in het leiden van vergelijkbare operations en/of productie organisaties inclusief transport. Ervaring binnen de afval-, recyclingbranche is een pre.
  • Ervaring met borging van veiligheid, QHSE systemen in productie-omgevingen.
  • Beschikt over uitgebreide grondstoffen-, product- en enige recycle kennis.
  • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een grote pre.
  • Woonachtig in de nabijheid van de regio Venlo.

Collin biedt een stevige leidinggevende uitdaging met diverse aandachtsgebieden. Een ambitieus recycle bedrijf die de transformatie naar het werken volgens de principes van de Blue Economy wil realiseren. Een continue zoektocht naar steeds duurzamere product, productie- en totaalsystemen. Handen uit de mouwen en geen 9 tot 5 mentaliteit. Een bedrijf met een rijke historie, die een nieuwe succesvolle koers met daarbij passende bedrijfscultuur wil gaan ontwikkelen. Marktconforme salaris- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Win jij snel het vertrouwen van een zeer ervaren uitvoeringsorganisatie? Reageer met je cv en korte motivatiebrief direct via de button of via www.mercuriurval.nl. Je vindt de vacature met ref.nr. 4669 of met zoekterm ‘Collin’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marike Witteveen of Nico van Hertrooij, consultants bij Mercuri Urval via 040 - 266 98 00. Zie ook www.collin.nl

Collin Recycling is een ‘rasecht’ Venloos familiebedrijf en bestaat sinds 1898. Zij is daarmee het oudste recyclingbedrijf van Nederland dat nog steeds in familiebezit is. Als allround inzamelaar en bewerker van reststoffen is Collin Recycling dé economische, milieu-hygiënische en maatschappelijk verantwoorde oplossing voor alle reststoffen. Zij doet dat, met meer dan 35 vakkundige medewerkers, vanuit een 7 hectare groot bedrijfsterrein. Collin Recycling is een gezond bedrijf dat vanwege o.a. haar groeiambitie op zoek is naar een krachtige Manager Operations.

Solliciteren
Meer info  www.mercuriurval.nl