Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63337

Vacature: (Parttime) Verpleegkundige voor Mondriaan in Heerlen

VACATURENR lv-63337 (13-04-2018)

INTERN en EXTERNE WERVING

VOLWASSENENZORG
Mondriaan Volwassenenzorg biedt een breed pakket van psycho-medische zorg aan, uiteenlopend van algemeen tot specifiek. We leveren onder andere kortdurende behandeling conform het landelijk PsyQ protocol, verslavingszorg, forensisch psychiatrische zorg (Radix) en Fact-zorg in de wijk. Volwassenzorg is een dynamische organisatie met ruimte voor opleiden en (wetenschappelijk) onderzoek. Wij zijn in Zuid-Limburg de specialist op het gebied van geestelijke gezondheidszorg.

Radix behandelt patiënten die delicten plegen of dreigen te plegen in samenhang met een psychiatrische en/of verslavingsstoornis. Het doel is het bieden van een geïntegreerde behandeling gericht op het reduceren van delict risico tot op een maatschappelijk aanvaardbaar niveau, waarbij de samenhang tussen het delict, de psychiatrische stoornis en het eventuele middelengebruik centraal staat. Daarnaast bevat de behandeling elementen van de zorgprogramma’s schizofrenie en psychotische stoornissen, verslavingszorg en persoonlijkheidsstoornissen. De behandeling wordt merendeels uitgevoerd middels het stepped care principe.

Centraal in de behandeling staat het voorkomen van recidive, waarbij voortdurend een link wordt gelegd naar de delict analyse en de delict keten.

Radix is voor haar klinische forensische verslavingsafdeling op zoek naar meerdere

VERPLEEGKUNDIGEN 2

24 – 36 uur p/week


Wat houdt de functie in?
  • De belangrijkste taken zijn verpleegkundige diagnostiek, crisisinterventie en samenwerking met ambulante teams en familie / naasten.
  • Het opstellen, coördineren en uitvoeren van het integrale verpleegkundige proces voor een aantal aan de voor jouw toegewezen patiënten, die intensieve complexe zorg nodig hebben.
  • Vanuit de professionele verantwoordelijkheid signaleren, initiëren en scheppen van voorwaarden voor verbeteringen en innovaties in de zorgverlening, de methodiekontwikkeling en de ontwikkelingen van werkprocessen.
  • Verder is onderdeel van de functie het coachen van collegae en het participeren in beleidsontwikkeling.

Wie zoeken wij?
  • Ben jij die enthousiaste mbo/hbo verpleegkundige ( Big-geregistreerd) met relevante ervaring in de psychiatrie.
  • Heb je affiniteit met de doelgroep en kennis van psychopathologie en somatiek.
  • Heb je een flexibele werkhouding.
  • Vind je het leuk om in een dynamische, soms hectische, werkomgeving te functioneren.
  • Beschik je over ervaring met het behandelen en begeleiden van patiënten met complexe forensische problematiek.

Wat bieden wij?
Naast een inspirerende werkomgeving, ruimte voor vernieuwing en verdieping, bieden wij je een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring en wordt vastgesteld volgens FWG 3.0, functiegroep 45, minimaal € 1.814,-- en maximaal € 3.086,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
Benoeming geschiedt in eerste instantie voor de duur van één jaar. De functie valt onder de kernfunctie verpleegkundige 2.

Externe kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Heb je nog vragen?
Dan kun je voor nadere informatie contact opnemen met Nicole van Leerdam, afdelingshoofd, tel.nr. 06-81881508.

Is je interesse gewekt?
De vacature staat open tot 12 oktober 2018.
Stuur echter zo spoedig mogelijk je reactie via onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.mondriaan.eu