Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63341

Vacature: Parttime Gedragskundige voor Stichting Pergamijn in Echt

VACATURENR lv-63341 (13-04-2018)

GEDRAGSKUNDIGE


Stichting Pergamijn

Werkveld: Gehandicaptenzorg
Soort vacature: Niveau 7-8: Gedragsdeskundige / Orthopedagoog / Psycholoog
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 18 uur gemiddeld per week


Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.

We zoeken voor het cluster cliëntdienstverlening voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag en/of autisme spectrum stoornissen (MVG/ASS) een gedragskundige die op korte termijn beschikbaar is.

Functieomschrijving
Als gedragskundige heb je een actieve rol bij het realiseren van kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking en het stimuleren van regie op zijn of haar leven; in lijn met de ondersteuningsvisie van Pergamijn. De samenwerking in ‘de driehoek’ van gedragskundige, senior cliëntbegeleider en teamleider vormt hierbij een kritische succesfactor. Je doet onderzoek volgens actuele professionele richtlijnen, inventariseert de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt en vervult een adviserende rol bij de totstandkoming van behandel- en ondersteuningsplannen zoals het ondersteunen van de senior cliëntbegeleider bij het opstellen van ondersteuningsplannen. De samenwerking tussen verschillende professionele disciplines is op elkaar afgestemd en jij vervult hierin een sturende en coördinerende rol. Je bent nadrukkelijk aanwezig ‘op de werkvloer’ om teams te ondersteunen en te adviseren om het gewenste pedagogische klimaat te realiseren. Tot slot kun je gevraagd worden om vanuit je expertise deel te nemen aan werk- of projectgroepen.

Wij vragen
Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO- of WO niveau (richting Pedagogiek of Psychologie) en hebt affiniteit met de doelgroep moeilijk verstaanbaar gedrag en autisme spectrum stoornis. Je beschikt over enige jaren relevante werkervaring. Je bent een stevige persoonlijkheid, hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega’s en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Je bent in staat om de samenwerking binnen het team op een positieve wijze te beïnvloeden, tegenstellingen te overbruggen en hebt een voorbeeldrol naar andere teamleden. Verder vind je het aantrekkelijk om te werken in een organisatie die volop in beweging is en op dit moment een transformatie in de ondersteuning en begeleiding doormaakt van ‘van zorgen voor, naar zorgen dat’.

Dienstverband
Het dienstverband zal in eerste instantie worden afgesloten voor de periode van 1 jaar en bij goed functioneren bestaat uitzicht op een vast dienstverband.

Werktijden
De werktijden zijn in overleg en in afstemming met de teams waarvoor je werkzaam bent.

Salaris
Inschaling is mede afhankelijk van de afgeronde opleiding.
Pergamijn is een organisatie die investeert in ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg. Daarnaast biedt Pergamijn een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie
Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org. Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met mevrouw Hermiene Jansen, manager clientdienstverlening :06 42606736

Solliciteren
Organisatie: Stichting Pergamijn
E-mail: vacatures@pergamijn.org
Vacaturenummer: GEDRAG-180429
Contactpersoon naam: Hermiene Jansen
Contactpersoon functie: manager clientdienstverlening
Plaatsingsdatum 13/04/2018
Sluitingsdatum 29/04/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  vacatures@pergamijn.org
Meer info  www.pergamijn.org