Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63344

Vacature: Intercedent/ Flexspecialist bij Timing Uitzendbureau in Zuid Limburg

VACATURENR lv-63344 (13-04-2018)

INTERCEDENT/ FLEXSPECIALIST BIJ TIMING UITZENDBUREAU ZUID LIMBURG


Werken als Intercedent cq flexspecialist in het leukste team van Limburg? Zo ziet jouw werkdag eruit!

"08.30 Op kantoor. Ik kan wel een planning voor mijzelf maken, maar de dag verloopt altijd anders. Dat vind ik zo leuk aan dit werk!

09.00 Intakegesprek met een flexkracht. Ondertussen gaat de telefoon: mijn klant belt. Hij heeft met spoed een productiekracht nodig. Ik schakel snel met mijn collega die aan de slag gaat voor mij.

10.30 Aan de slag met mijn nieuwe flexkracht. Ik bel interessante bedrijven om het profiel en CV door te nemen. Yes, ik heb een sollicitatiegesprek geregeld voor een leuke functie binnen het bedrijf.

12.30 Lunch! Met z'n allen aan tafel eten of even met een collega de stad in lopen!

13.30 Aan de slag met een kostenbesparend voorstel voor mijn opdrachtgever. Aan de hand van managementinformatie geef ik weer waar een kostenbesparing kan worden gerealiseerd. Ik stuur het door per mail en bel gelijk voor en afspraak om het toe te lichten bij de klant aan tafel.

15.00 Marlin belt: de inhouse klant heeft de 24-uursplanning bijna rond. Er is nog een last minute aanvraag gekomen: of ik nog iemand weet? Ik maak snel een zoekselectie in de kandidaten database en start met bellen. Als het lukt, geeft dat altijd een enorme kick! Door onze eagerness zorgen we ervoor dat we onze klant blij kunnen maken!

16.00 Administratie! Ik plan voortgangsgesprekken met mijn klant en hun flexkrachten. Verder heb ik morgen beloofd een aantal cv's te mailen naar een andere klant. Ik heb er al twee en maak de cv's vast op. Lekker gewerkt vandaag!"

Wie zijn wij?
Team Zuid bestaat uit de collega’s Sven, Linda, Amy, Esther, Nicky, Jadé, Stephanie en Kathy, verspreid over 2 Timing locaties en diverse inschrijfpunten (hoofdvestiging Maastricht). De planning en operatie wordt, daar waar nodig, gecoördineerd door Daniëlle en aangestuurd door Nicole. Sven brengt humor op de vestiging, Linda is onze creatieve collega en Amy zit het liefst bij de klant aan tafel. Jadé, Stephanie en Kathy zorgen o.a. voor intakegesprekken met kandidaten. Esther is recruiter en degene die ervoor zorgt dat nieuwe vacatures vervuld worden. Nicky is de sales executive van het team, die louter nieuwe klanten benadert. We zijn een gedreven team, dat meestal in de top 5 staat met landelijke acties en uitdagingen.

De hoofdlocatie ligt in Maastricht in het gezellige Wyck op loopafstand van het NS station. Daarnaast werken we regelmatig op ons inschrijflocatie in Heerlen en inschrijfpunten Sittard en Roermond om kandidaten uit heel Limburg aan werk te helpen. Onze klanten bevinden zich in een gebied van Maastricht tot Echt tot Roermond en onze focus ligt in het bijzonder bij de bemiddeling van praktisch opgeleide kandidaten.

Ben jij een Timer?
Als Timer kijk je vooruit, omdat werk steeds en steeds sneller verandert. We kijken vooruit om de toekomst voor onze klanten tastbaar te maken. De missie van Timing is dan ook:

“Wij kijken vooruit, zodat zij kunnen blijven doorwerken”

De kracht van Timing is onze bedrijfscultuur, gevormd door sterke waarden. De kern: betrokken, ondernemend, open, samen en vooral lekker no-nonsense. Matchen jouw waarden met die van ons?

Een typisch Timer profiel:
  • Hbo werk- en denkniveau of MBO+ met enige jaren werkervaring.
  • Minimaal 32u per week beschikbaar, want die uren vul je met gemak!
  • Rijbewijs B (of bereid dit te halen), zodat je altijd in de (vestigings)auto kunt stappen richting klant.
  • Communicatief sterk, want je spreekt het ene moment met een flexkracht en het andere moment met een HR manager of directeur.
  • Affiniteit met commercie, wij zijn een commerciële organisatie en jij bent niet bang een eerlijke prijs te vragen voor onze dienstverlening.
  • Timers werken SAMEN, lachen samen, vieren samen bij succes, balen samen als het niet is gelukt en zorgen samen voor een topsfeer in het team.

Wat wij bieden
Het bruist van de vernieuwingsdrift bij Timing. Ondernemerschap vinden we erg belangrijk, want dat is nodig als je wilt vernieuwen. Je start met een arbeidsovereenkomst voor zeven maanden. En doe je het goed, dan willen wij jou behouden! Je begint direct met het Opleidingsprogramma van de Timing Talent Academie. Een combi van e-learning, training, intervisie en vooral veel leren in de praktijk.

Bij Timing krijg je een aantrekkelijk salaris o.b.v. kennis en ervaring en je kunt naast je salaris een riante bonus scoren. Je hebt recht op een netto onkostenvergoeding, je krijgt 25 vakantiedagen, een extra verjaardagsdag en 13 ADV dagen.

Reageer met jouw CV en korte motivatie via zuid@timing.nl o.v.v. sollicitatie Timing Zuid.

E-mail  zuid@timing.nl
Meer info  www.timing.nl