Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63350

Vacature: Marketeer voor Maison Blanche Dael in Maastricht via Selexxyz

VACATURENR lv-63350 (16-04-2018)

Maison Blanche Dael is dé nostalgische koffiebrander en theeverpakker gevestigd in het centrum van Maastricht en is sinds 1878 een begrip in Zuid-Nederland. Vakmanschap is een groot goed binnen deze ambacht. Dat komt tot uiting in de kwaliteit van de producten, de service die verleend wordt, maar vooral ook in de knowhow omtrent koffie en thee. Als familiebedrijf is men trots op de hechte relatie met klanten, producten en met de eigen medewerkers.

Coffeelovers is een lokale keten van koffiehuizen met 9 vestigingen in Zuid-Nederland. Allemaal moderne plekken om van je dag te genieten met traditionele waardes zoals kwaliteit en gastvriendelijkheid.

Vanwege de gestage groei van de organisatie zijn we op zoek naar een

Marketingtalent (38 uur per week)

Een creatieve en enthousiaste aanpakker met passie voor koffie en thee.

De functie
Als marketeer maak je van Blanche Dael en Coffeelovers nog sterkere merken. Je werkt onder andere aan de (door)ontwikkeling van de website én de webshop van Blanche Dael en Coffeelovers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van mailings voor zowel de b-to-b als de b-to-c markt. Tevens verzorg je de Point of Sale communicatie in de winkel van Blanche Dael en op de diverse Coffeelovers locaties. Ook ontwikkel je merkversterkende campagnes en events. Dit als onderdeel van het totale marketing- en communicatieconcept. Ook de assortiment-ontwikkeling van met name Blanche Dael behoort tot het takenpakket. Daarnaast word je verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling voor de nieuwe branderij en theepakkerij.

Het gewenste profiel
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met 3 tot 5 jaar aantoonbare marketing ervaring in de b-to-b en b-to-c markt. Je hebt een HBO of WO studie afgerond op het gebied van marketing of communicatie. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met MS Office, SEO, Wordpress, Magento en Photoshop. Vanwege het mobiele karakter van de functie heb je de beschikking over het rijbewijs B. Als persoon word je geïnspireerd door koffie en thee. Je hebt gevoel voor de merkwaarden en de stijlen van Blanche Dael en Coffeelovers. Je bent een positieve waarde voor het back-office team, bent creatief, denkt out-of-the-box en neemt initiatief. Daarnaast werk je georganiseerd en krijg je zaken voor elkaar. Je bent flexibel en kijkt ook over de grenzen van je werk heen.

Het bedrijfsprofiel
Maison Blanche Dael en Coffeelovers bieden jou een afwisselende en uitdagende functie binnen een familiebedrijf (zie Wij Limburg) waar medewerkers geen nummers zijn. De organisatie kenmerkt zich door een dynamische en open minded werkomgeving. Er wordt een marktconform salaris geboden met goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO.

Interesse?
Selexxyz Recruitment verzorgt exclusief deze sollicitatieprocedure voor Maison Blanche Dael en Coffeelovers. Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl, of reageer via deze link. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marloes Jadoul - Ermers via telefoonnummer 06 - 11733966.

Solliciteren
E-mail  m.jadoul@selexxyz.nl
Meer info  www.wijlimburg.nl