Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63355

Vacature: Directeur HR voor Sevagram in Heerlen via Equipe

VACATURENR lv-63355 (16-04-2018)

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Parkstad en Heuvelland. Sevagram is één van de grotere werkgevers in Limburg. 1850 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'. Sevagram kent negentien zorgcentra en twee hospices.
Binnen de afdeling HRM is momenteel de positie vacant van

DIRECTEUR HR

“strategisch - koersvast - sparringpartner – expert – peoplemanager”

De uitdaging
Als Directeur geeft u leiding aan de HR organisatie en als lid van het Directie Team bent u gesprekspartner bij de ontwikkeling van het strategisch beleid van de organisatie en daaruit voortvloeiend verantwoordelijk voor het strategische HR beleid. Belangrijke issues die momenteel en in de nabije toekomst een rol spelen zijn o.a.employer branding, recruitment, binden & boeien van medewerkers, verzuimreductie, competentie- en
leiderschapsontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit en de verdergaande technologische digitale ontwikkelingen binnen het HR vakgebied. U heeft de focus op de organisatiemogelijkheden en capaciteiten van mensen en zoekt naar evenwicht tussen mensen en business. U bent gericht op de ondersteuning van het lijnmanagement, kent en snapt de business en de externe omgeving van de organisatie en vertaalt een en ander in de interne processen en systemen van de organisatie. U stemt af met interne klanten, verbindt HRM met de waardeketen van de organisatie en de optimalisatie van de dienstverlening. Tevens vertaalt u relevante externe ontwikkelingen in ‘state of the art’ en modern HR-beleid. U rapporteert rechtstreeks aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur en geeft zelf direct leiding aan de Teammanagers HR, HR adviseurs, een Arbocoördinator & Vitaliteit en een Management Assistent.

Uw profiel
U heeft een Academische werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van managementtechnieken, wet- en regelgeving, financieel-organisatorische en organisatie kennis. Daarnaast zijn meerjarige leidinggevende ervaring binnen een dienstverlenende organisatie en ervaring ten aanzien van strategische beleidsontwikkeling vereist. U acteert vanuit ‘natuurlijk’ leiderschap, organisatiesensitiviteit, bewezen HR expertise en heeft een bewezen trackrecord in verandermanagement. U bent een empathisch bezielende verbinder en een bewezen visionair met slagkracht, die flexibiliteit toont maar ook vraagt en spiegelt met focus op voortdurende verbetering en vernieuwing. U bent een stevige sparringpartner voor Directeuren en Raad van Bestuur, die adviesvaardigheden bezit en vanuit koers en expertise vasthoudendheid toont. Die over een reeds bewezen dosis ervaring beschikt als het gaat om het veranderen van een of meerdere organisaties en mensen daarin mee te nemen. Kortom, iemand met visie, senioriteit, die graag sturing en richting wil geven aan het HR beleid en die de sterke schouders er onder wil zetten met een mentaliteit “van samen ‘en handen uit de mouwen”.
Door overtuigend “HR” uit te dragen voor nu en in de verre toekomst voor een blijvend gezonde organisatie, die wordt gekenmerkt door een goede werksfeer met een transparant beleid.

Aanbod en arbeidsvoorwaarden
Sevagram biedt een innovatieve, warm-menselijke omgeving, waarin hard wordt gewerkt aan het realiseren van het zorgen voor en ontzorgen van de cliënt. Vanuit deze rol kunt u een belangrijke rol vervullen in het optimaal invullen van deze doelstelling. Inschaling van deze functie heeft plaats gevonden conform de CAO VVT FWG 75.

Meer informatie en solliciteren.
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Luc Theunissen, bereikbaar via telefoonnummer 043-3299955 of 06-29085279 of Bas Thissen, bereikbaar via 043-3299955 of 06-12286511.
U kunt solliciteren tot uiterlijk 7 mei a.s.
De eerste gesprekken bij Sevagram staan gepland op 14 mei a.s.
Een Competentieanalyse, referentieonderzoek alsmede een ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Geïnteresseerd
Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u graag uit om direct via onze website www.equipe-bv.nl op deze vacature te reageren. U vindt de functie terug onder vacaturenummer 7640

Solliciteren
Meer info  www.equipe-bv.nl