Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63372

Vacature: Parttime Pedagogisch Medewerkers voor MIK Kinderopvang in Nieuwstadt

VACATURENR lv-63372 (17-04-2018)

Het hart van MIK KINDEROPVANG…
… klopt al meer dan 100 jaar voor kinderen en ouders. Generaties lang bieden we betrouwbare en betaalbare kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen we op meer dan 60 locaties in Zuid-Limburg. Binnen dit gebied werken we aan een sterke verbinding met verschillende onderwijsinstellingen en andere samenwerkingspartners, om samen onze krachten te bundelen. We zetten onze rijke ervaring liefdevol en professioneel in om kinderen een krachtige start te bieden. We koersen op kwaliteit en ontwikkeling. Daarmee dagen we onszelf, de kinderen en iedereen waarmee we samenwerken uit om steeds met een nieuwsgierige blik te kijken. We omarmen de wereld om ons heen en ieders eigenheid daarbinnen.

Bij MIK…
… bouwen kinderen niet alleen mooie zandkastelen of hoge torens van blokken. Ze bouwen aan vriendschappen en vormen zichzelf in eigen tempo. Ze beleven avonturen en maken plezier. Gaan op ontdekkingstocht en leren elkaar waarderen om wie ze zijn of willen zijn. MIK bouwt samen met ouders en haar samenwerkingspartners aan de beste kinderopvang die we de kinderen kunnen geven. Een krachtige start, waarvan kinderen groeien!

Voor ons kinderdagverblijf en onze BSO in Nieuwstadt zijn we op korte termijn op zoek naar een / meerdere

PEDAGOGISCH MEDEWERKERS
Voor ongeveer 24 uur per week per contract,
Mogelijk te verdelen over peuteropvang, kinderdagverblijf en BSO


De functie:
Voor onze peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en BSO zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, die zich prettig voelen in de rol van kartrekker. Gedurende schoolvakanties wordt flexibele inzet in de BSO gevraagd.
Je gaat deel uitmaken van een divers en ervaren team die allemaal graag de opvang in Nieuwstadt verder vorm willen geven en mee willen werken aan verdieping van Kindcentrum de Eik.

Wij vragen:
Enthousiasme in het werken met kinderen van 0 tot 13 jaar en affiniteit met de BSO doelgroep. Je toont initiatief en werkt vol trots in ons Kindcentrum. Je hebt een kindgerichte, professionele manier van werken en beschikt over het VVE Speelplezier certificaat of het Vversterk certificaat of bent voornemens dit te behalen. Je bent in staat om open te communiceren en feedback op een positieve en opbouwende manier te geven en te ontvangen. Je staat stevig in je schoenen. jouw uitgangspunt is: het glas is halfvol.
Onze voorkeur gaat uit naar een collega die de gehele omvang van de diensten kan invullen.

Wij bieden:
Een vaste plek bij een leuke locatie en in een collegiale groep, met veel ruimte voor jouw inbreng, ideeën en creativiteit. We stellen de kinderen en hun welzijn altijd op de eerste plaats en durven hierover met elkaar ook discussie te voeren.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. De salarisinschaling bedraagt minimaal bruto € 1.943- en maximaal € 2.652,- (op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Meer informatie?
Neem contact op met mevr. Susanne Frynts, locatiehoofd MIK Kinderopvang. Bel 06-30460567 of mail s.frynts@mik-kinderopvang.nl

Solliciteren?
Heb je interesse in de functie? Stuur dan vóór 30 april a.s. je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie en jouw Curriculum Vitae onder vermelding van vacaturenummer PM_Nieuwstadt naar: personeelszaken@mik-kinderopvang.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 2 mei en donderdag 3 mei.

NB: deze vacature wordt ook intern gepresenteerd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

E-mail  personeelszaken@mik-kinderopvang.nl
Meer info  www.mik-kinderopvang.nl