Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63373

Vacature: Parttime Pedagogisch Medewerker voor MIK Kinderopvang in Sittard

VACATURENR lv-63373 (17-04-2018)

Het hart van MIK KINDEROPVANG…
… klopt al meer dan 100 jaar voor kinderen en ouders. Generaties lang bieden we betrouwbare en betaalbare kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen we op meer dan 60 locaties in Zuid-Limburg. Binnen dit gebied werken we aan een sterke verbinding met verschillende onderwijsinstellingen en andere samenwerkingspartners, om samen onze krachten te bundelen. We zetten onze rijke ervaring liefdevol en professioneel in om kinderen een krachtige start te bieden. We koersen op kwaliteit en ontwikkeling. Daarmee dagen we onszelf, de kinderen en iedereen waarmee we samenwerken uit om steeds met een nieuwsgierige blik te kijken. We omarmen de wereld om ons heen en ieders eigenheid daarbinnen.

Bij MIK…
… bouwen kinderen niet alleen mooie zandkastelen of hoge torens van blokken. Ze bouwen aan vriendschappen en vormen zichzelf in eigen tempo. Ze beleven avonturen en maken plezier. Gaan op ontdekkingstocht en leren elkaar waarderen om wie ze zijn of willen zijn. MIK bouwt samen met ouders en haar samenwerkingspartners aan de beste kinderopvang die we de kinderen kunnen geven. Een krachtige start, waarvan kinderen groeien!

Voor BSO de Bonte Bende in Sittard zijn we op korte termijn op zoek naar een

PEDAGOGISCH MEDEWERKER
Voor ongeveer 16 uur per week,
verdeeld over 4 werkdagen BSODe functie:
Voor onze Buitenschoolse Opvang zoeken we een echte teamspeler die in ieder geval op vier werkdagen beschikbaar is voor een of meerdere voorschoolse diensten en meerdere middagdiensten. Gedurende schoolvakanties wordt flexibele inzet in de BSO gevraagd en ben je hele dagen beschikbaar.
Je gaat deel uitmaken van een klein en collegiaal team dat de opvang in Bonte Bende dagelijks invulling geeft met allerlei gezellige activiteiten die jij mee gaat bedenken en uitvoeren!
Als onderdeel van Integraal Kindcentrum Loedoes werken wij nauw samen met basisschool Loedoes en verzorgen we de opvang van de kinderen van basisschool Loedoes en basisschool Overhoven.

Wij vragen:
Zichtbaar enthousiasme in het werken met kinderen en affiniteit met de BSO doelgroep. Je toont initiatief en werkt vol trots in onze BSO. Je hebt een kindgerichte manier van werken en geeft graag je inzet en energie door aan de kinderen en je collega’s. Je bent een organisator die het leuk vindt om activiteiten te plannen binnen of buitenhuis en tegelijkertijd de tijd neemt en aandacht geeft als een situatie of kind daarom vraagt. Je bent in staat om open te communiceren en feedback op een positieve en opbouwende manier te geven en te ontvangen.
Onze voorkeur gaat uit naar een collega die de gehele omvang van de diensten kan invullen.

Wij bieden:
Een vaste plek bij een leuke locatie en in een collegiale groep, met veel ruimte voor jouw inbreng, ideeën en creativiteit. We stellen de kinderen en hun welzijn altijd op de eerste plaats en durven hierover met elkaar ook discussie te voeren.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. De salarisinschaling bedraagt minimaal bruto € 1.943- en maximaal € 2.652,- (op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Solliciteren of meer informatie?
Heb je interesse in de functie? Stuur dan vóór 27 april a.s. je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie en jouw Curriculum Vitae onder vermelding van vacaturenummer PM.BonteBende_2018.04 naar: personeelszaken@mik-kinderopvang.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita van Ham, locatiehoofd 06-51129864 of met Tijn Beekmans, personeelsfunctionaris 043-3517177.

De gesprekken zullen op korte termijn plaatsvinden

NB: deze vacature wordt ook intern gepresenteerd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

E-mail  personeelszaken@mik-kinderopvang.nl
Meer info  www.mik-kinderopvang.nl