Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63379

Vacature: Adviseur Inkoop voor de Zorggroep in Venlo

VACATURENR lv-63379 (17-04-2018)

ADVISEUR INKOOP


De Zorggroep, Concerndiensten
Financieel support

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 36

Uitdagende functie voor een enthousiaste adviseur inkoop!

De zorgprofessionals van De Zorggroep bieden elke dag de best mogelijke zorg, behandeling en begeleiding aan haar veelal oudere cliënten. Thuis of in een van onze (kleinschalige) zorglocaties. Zij werken in kleine, zelforganiserende zorgteams die door de Ondersteunende Dienst optimaal worden toegerust om in te spelen op de wensen en behoeften van cliënten.

Als Adviseur inkoop maak je deel uit van de Ondersteunende Dienst en zorg je er samen met je collega’s voor dat de zorgprofessionals en zorgteams optimaal ondersteund worden.

Functieomschrijving
Als adviseur inkoop ben je verantwoordelijk voor het verwerven van gebruiks- en verbruiksgoederen, investeringsgoederen en diensten.
  • Je bewaakt het inkoop en bestelproces, vervaardigt kostprijsberekeningen en onderhandelt met leveranciers, collega's.
  • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van operationeel en tactisch inkoopbeleid voor de organisatie. Je onderhoud een relatienetwerk en adviseert de interne klant bij inkooptrajecten. Je neemt deel aan diverse projecten.

Wij vragen
  • Je hebt kennis van administratie/bedrijfseconomie op hbo-niveau en kennis van inkoop op het niveau van NEVI 1 is vereist, alsmede ruime ervaring. Kennis van de organisatie is vereist bij het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden bij inkoopbeslissingen.
  • Je kunt zelfstandig werken en je bent goed in het inschatten van risico's. Daarnaast verwachten wij dat je integer bent, communicatief en slagvaardig.
  • Doorzettingsvermogen is vereist bij het tot stand brengen van inkoop- en raamovereenkomsten en bij het handhaven van inkoopprocedures.

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Dienstverband
Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met een contractomvang van gemiddeld 36 uur per week. De mogelijkheid tot een structureel dienstverband is aanwezig.

Werktijden
Worden in onderling overleg bepaald.

Salaris
Als adviseur inkoop word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 55 met een salaris van maximaal € 3.866,52 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Informatie
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Stefan Ruiter, manager financieel support op telefoonnummer: 06-20199236.

Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Solliciteren
Organisatie De Zorggroep
Vacaturenummer 972540
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 17/04/2018
Sluitingsdatum 27/04/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.dezorggroep.nl