Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63389

Vacature: Medewerker Secretariaat voor Mondriaan in Limburg

VACATURENR lv-63389 (17-04-2018)

IN- EN EXTERNE WERVING

Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg. Jaarlijks bieden we zorg aan 7000 mensen. We hebben speciale behandelingen voor kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten en voor mensen met verslavingsproblematiek. Daarnaast biedt Mondriaan (trans)forensische psychiatrie. Met 2200 medewerkers is Mondriaan één van de grotere werkgevers in Limburg.

Op meerdere uitdagende plekken in onze organisatie hebben wij ruimte voor een:

MEDEWERKER SECRETARIAAT


Onze nieuwe collega
heeft een centrale rol in de bereikbaarheid van de diverse hulpverleners. Je krijgt administratieve/secretariële taken ten behoeve van de directe hulpverlening, de registratie en de patiëntenadministratie. Ook ontvang je bezoek en beantwoord je de telefoon (receptie/ balie -functie en front-office).

Geen gespreid bedje,
wel een dynamische werkplek: geen dag is bij ons hetzelfde. De geestelijke gezondheidszorg is voortdurend in ontwikkeling en in beweging: hierdoor word je uitgedaagd en het maakt je werk afwisselend.

Wij zien graag dat je
een administratieve opleiding op minimaal mbo-niveau met succes hebt afgerond (MEAO secretarieel, Schoevers of een gelijkwaardige opleiding).
Ervaring hebt met geautomatiseerde informatiesystemen.
Flexibel, representatief, positief en klantgericht bent.
Zelfstandig werkt maar je bent ook een teamplayer.
Accuraat bent, actief meedenkt en enthousiast wordt van vernieuwingen.

Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend en heb je goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden je
een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds PGGM. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring en wordt vastgesteld volgens FWG, functiegroep 35, minimaal € 1720,-- en maximaal € 2558,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden en een ruime verlofregeling.

Meer informatie
over Mondriaan vind je op: www.mondriaan.eu.
Heb je nog vragen over de functie bel dan met: Helene de Boone, unitmanager secretariaat Ouderen, telefoon: 088-5066363 of met Petra Konings, manager secretariaat Volwassenen, telefoon: 06-51868516.

Enthousiast geworden?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Dat doe je via sollicitatie button, uiterlijk op 1 mei 2018:

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 9 mei.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen en referenties kunnen worden opgevraagd.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.mondriaan.eu