Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63396

Vacature: Online Marketing Medewerker / Online Copywriter (Junior/Medior) voor Heuts in Hoensbroek

VACATURENR lv-63396 (17-04-2018)

ONLINE MARKETING MEDEWERKER / ONLINE COPYWRITER (JUNIOR/MEDIOR)

Functieomschrijving:
Als online marketing medewerker heb je een belangrijke rol binnen het onlinemarketingteam. Je werkt mee aan de dagelijkse taken rondom onze webshops.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de afdeling klantenservice en inkoop. Zo zorg je voor opvolging van klantfeedback en verzamel je alle informatie voor het uitbreiden van het online Heuts assortiment. Je verrijkt producten met content en onderhoud zelf alle informatiepagina’s, zoals veel gestelde vragen, vacatures, inhoud van (informatie)mails en maak je content voor onze seizoenenpagina’s. Denk aan wintersport, tuininrichting, autovakantie, enzovoorts. Ook ben je aanspreekpunt voor het vertaalbureau betreffende onze internationale webshops. Daarbij denk je mee over de content strategie op social media en e-mailmarketing. Creativiteit is daarbij gewenst.
Voor deze functie is het belangrijk dat je goede en wervende teksten kunt schrijven. Je bent mede bepalend voor de “tone of voice” richting onze klanten.
Je hebt veel operationele verantwoordelijkheid waardoor een goede opvolging van taken wordt verwacht. Initiatief nemen, structuur en duidelijk communiceren met collega’s is daarbij heel belangrijk.

Functie-eisen:
 • Afgeronde MBO/HBO (richting marketing/communicatie);
 • Uitstekend kunnen schrijven van informatieve en commerciële teksten
 • Foutloos in woord en geschrift (Nederlands)
 • Ervaring met content management systeem (magento) is een pré
 • Ervaring met social media en e-mailmarketing is een pré
 • Ervaring in SEO is een pré
 • Je beschikt over een gestructureerde, zelfstandige, creatieve, proactieve, resultaatgerichte en verantwoordelijke houding;
 • Passie voor online marketing;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring

Wij bieden:
 • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden;
 • Benodigde opleidingen in jouw vakgebied;
 • Prima arbeidsvoorwaarden en personeelskorting op ons assortiment;
 • Werken in een jong en hecht team binnen een bedrijf met grote naamsbekendheid;
 • Een snelgroeiende organisatie met grote (internationale) e-commerce ambities;
 • In teamverband, met productspecialisten, zoeken naar nieuwe verkoop kanalen.

Interesse?
Voldoe je aan de voorwaarden, ben je ambitieus en heb je interesse? Dan is dit dé baan voor jou!
Solliciteer direct via vacatures@heuts.nl met je curriculum vitae en motivatiebrief, met duidelijke vermelding van de vacaturetitel.
Voor de sollicitatie vragen we een kleine case te maken. Deze kun je hier downloaden.

Over Heuts Mobiliteit & Vrijetijd
Heuts Mobiliteit en Vrijetijd / GHS Automotive is al ruim veertig jaar een vertrouwde en innovatieve speler op de Limburgse en Noord Brabantse automotive markt. Heuts / GHS Automotive kent 2 afzetmarkten: GHS Automotive richt zich op de vak- en groothandel en de exportmarkt met automotive gerelateerde producten en het onderdeel waar jij je in zal begeven: Heuts Mobiliteit en Vrijetijd, welke zich richt op de particuliere markt met automotive en vrije tijd gerelateerde producten.
Ons bedrijf telt ruim 500 medewerkers en bestaat uit 15 vestigingen in Limburg en het zuidoostelijke deel van Noord – Brabant, een eigen verkoopbinnendienst / callcenter, buitendienst, marketing afdeling en automatiseringsafdeling. Het hoofdkantoor, gevestigd in Hoensbroek, vormt samen met het nabijgelegen distributiecentrum het kloppend hart van het bedrijf.
Sinds April 2014 is Heuts Mobiliteit en Vrijetijd onderdeel van Sator Holding, eigendom van LQK Europe, dat actief is op de Nederlandse, de Belgische en de Franse markt. Europese groei is een van de doelstellingen van ons bedrijf. In Nederland is ons netwerk aan eigen vestigingen 90 stuks met ruim 2000 medewerkers.

E-mail  vacatures@heuts.nl
Meer info  www.heuts.nl