Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63406

Vacature: Teamleider Declaraties Buitenland (BSO) voor CZ in Sittard

VACATURENR lv-63406 (17-04-2018)

Vacature: Teamleider Declaraties Buitenland (BSO) voor CZ in Sittard

TEAMLEIDER DECLARATIES BUITENLAND (BSO)


Jouw rol
We hebben een uitdagende leuke baan voor een resultaat- en klantgedreven teamleider! Ben jij de verbindende factor in de onderlinge samenwerking met je collega teamleiders en samenwerkingspartners binnen de keten? Kom ons team dan versterken en maak je daarbij sterk voor het aandachtsgebied Buitenland binnen het grotere geheel van de CZ-organisatie, met een scherp oog voor de belangen van CZ als concern. Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring in een soortgelijke werkomgeving.

Je bent voortdurend op zoek naar verbeteringen in resultaten, processen en systemen en bent in staat nieuwe ideeën om te zetten in de praktijk. Je toont initiatief en flexibiliteit in jouw aanpak. Communiceren kun je uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk, op diverse niveaus. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Je beheerst minimaal mondeling op goed niveau de Duitse en Engelse taal.

De functie brengt een diversiteit aan contacten met zich mee. Je bent het visitekaartje van CZ. In de communicatie naar interne en externe partners weet je van nature wat belangrijk is en kun je de operationele belangen van CZ uitstekend vertegenwoordigen. Tevens weet je een goed netwerk op te bouwen en te onderhouden met relevante stakeholders binnen en buiten de organisatie. Je beschikt over adaptieve vaardigheden waardoor je adequaat, resultaatgericht, doch diplomatiek kunt handelen. Je vervult een ondersteunende rol in de uitvoering van de beheersovereenkomsten met buitenlandse ketenpartners als SOS, AOK en CM. Sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden en ervaring of affiniteit met het coachen van professionals zijn daarom onontbeerlijk voor de uitvoering van je rol.

Jouw bijdrage
Binnen de dynamische wereld waarin CZ opereert vormt de divisie Operations het fundament van de organisatie. De afdeling Declaraties Sittard heeft de expertise en verantwoordelijkheid voor het zorgaandachtsgebied Buitenland, waarvan de werkzaamheden zijn verdeeld over 3 teams. Als teamleider van het team Buitenland Specialisten & Ondersteuning (BSO) ben je verantwoordelijk voor de aansturing en coaching van een team van diverse professionals. Je geeft op een enthousiaste en resultaatgerichte wijze leiding. De voornaamste taak van je team is het ondersteunen en vakinhoudelijk begeleiden van Buitenland processen en het stimuleren van continue verbetering. Je hebt daarin een coördinerende, adviserende en uitvoerende rol. Samen met je team bouw je verder aan een stevige basis voor de toekomst. Je werkt in het strategisch-tactisch belang nauw samen met de manager Declaraties aan een optimale operationele uitvoering van de buitenland contracten.

Verder ben je verantwoordelijk voor de realisatie van operationele kwalitatieve en kwantitatieve contractafspraken met ketenpartners waarbij een goede samenwerking met interne stakeholders een vereiste is. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van resourceplanning met bijbehorend budget. Je levert een actieve bijdrage aan het afdelingsbeleid en vertaalt dit in acties en doelstellingen voor de korte en middellange termijn. Daarbij bewaak je de voortgang en anticipeert hierop of rapporteert hierover waar nodig. Het monitoren en tijdig anticiperen op knelpunten vormt een logisch onderdeel van je werk, evenals de cijfermatige en tekstuele verantwoording en doorvertaling naar prognoses, begrotingen en jaarplannen.

Ook geef je uitvoering aan verschillende HRM-taken, zoals het voeren van plannings- en beoordelingsgesprekken in het kader van de performancecyclus, aandacht voor verzuimpreventie etc. Daarin speelt het creëren van een fijn werkklimaat met gemotiveerde medewerkers een belangrijke rol.

Je coacht de medewerkers van je team in hun persoonlijke ontwikkeling en zorgt voor verdere groei binnen het kennisveld. Als geen ander stimuleer je jouw teamleden het beste uit zichzelf te halen en verantwoordelijkheid te nemen in een continu veranderende omgeving

Je verbetert en monitort de kwaliteit van de dienstverlening, waarbij je de serviceverlening voor onze relaties naar een hoger niveau tilt. In overleg participeer je in buitenland zorginkoop teams, het Management Team Buitenland, projecten etc. waarbij je belangen goed afweegt en de verantwoordelijkheid pakt in besluiten en rapportages. In deze veelomvattende rol zorg je dat resultaten en doelstellingen worden behaald in optimale afstemming met het managementteam van de afdeling.

Jouw profiel
In het kort vinden wij belangrijk:
 • Afgeronde hbo bachelor/ wo-opleiding.
 • Ervaring in een leidinggevende functie.
 • Klantgerichtheid.
 • Resultaatgerichtheid.
 • Initiatiefrijk en proactief.
 • Communicatief sterk.
 • Netwerkvaardigheden.
 • Beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Spreekvaardigheid in Duitse en Engelse taal.

Ons aanbod
We bieden je een contract voor 34 uur per week. Het bruto jaarsalaris is max € 50.800,- (incl. 8% vakantiegeld en 8,5% eindejaarsuitkering) met een ruime aanvulling van secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan:
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Keuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je extra verlofdagen kopen of tijdelijk minder werken.
 • Persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welke opleidingen en functies bij je passen en neem vooral de regie over je eigen carrière!

Meer informatie
Solliciteren op deze vacature kan alleen via het online sollicitatieformulier. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Voor meer informatie over de functie kan er contact worden opgenomen met Suzanne Pape op het nummer 0630659537. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.cz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren