Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63424

Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst voor Holbox in Echt

VACATURENR lv-63424 (19-04-2018)

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (M/V)

Fulltime, 38 uur per week

Als Commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden en het onderhouden van het klantenbestand, acquisitie vormt dan ook een belangrijk onderdeel van deze functie. Je vervolgt de door jou en je team geboekte orders en ziet erop toe dat deze perfect afgehandeld worden. Je ondersteunt de vertegenwoordiger in zijn werkzaamheden en ziet het als uitdaging om samen met je collega’s pro-actief en slagvaardig de markt te bewerken.

We zijn op zoek naar een binnendienstmedewerker voor de Belgische markt en een binnendienstmedewerker voor de Duitse markt. Voor de laatste functie geldt dat goede kennis van de Duitse taal in woord en geschrift noodzakelijk is.

Buiten een leuk team van enthousiaste collega’s en een werkomgeving die van alle gemakken is voorzien, bieden we een veelzijdige commerciële baan waarin trefwoorden als actief en dynamisch een rol spelen. Dagelijks kom je in contact met grote internationale bedrijven. Holbox is een marketinggestuurde organisatie die iedere keer weer flexibel dient in te springen op de wensen van de klant.

Specifieke kenmerken:
  • HBO opleiding (commerciële richting);
  • Goede kennis van Microsoft office; kennis van ERP systemen;
  • Sterke en duidelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse taal is een vereiste; voor de medewerker die we zoeken voor het Duitse rayon is een goede kennis van de Duitse taal in woord en geschrift noodzakelijk

Algemene kenmerken:
  • Uitermate commercieel; de klant is koning;
  • Nuchtere, actieve persoonlijkheid;
  • Serieus verantwoordelijkheidsgevoel; betrokken bij de organisatie;
  • Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.

Enthousiaste starters nodigen we tevens van harte uit om te reageren.

Interesse? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar:
Holbox BV
T.a.v. Wendy Volleberg
Loperweg 8
6101 AE Echt
0475-569595
vacatures@holbox.nl

Over Holbox
Holbox is een internationaal opererende onderneming met productiebedrijven in het Nederlandse Echt en het Poolse Gliwice, met als core business het ontwerpen, vormgeven en produceren van displays en andere point of sale materialen. Naast de hiervoor genoemde twee hoofdlocaties hebben we een verkoopkantoor in Frankrijk, Duitsland en Hilversum. Met 400 medewerkers zijn we toonaangevend binnen ons marktsegment in Europa.

E-mail  vacatures@holbox.nl
Meer info  www.holbox.nl