Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63444

Vacature: Parttime Medewerker Gedragsgroep voor Daelzicht in Heel

VACATURENR lv-63444 (20-04-2018)

MEDEWERKER GEDRAGSGROEP IN HEEL


Daelzicht regio Midden Limburg
Zonnebloemhof 24/25 in Heel


Werkveld: Gehandicaptenzorg
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 18-24 uur


Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

Heb jij de capaciteit om naar de individuele mens te kijken en beschik je over een gezonde dosis humor? Dan hebben wij een leuke werkplek voor je vrij!

Voor Beschermd Wonen locaties Zonnebloemhof 24-25 zoeken wij twee Medewerkers Gedragsgroep

Het betreft een tijdelijk dienstverband van 18 of 24 uur per week voor de duur van 1 jaar met de intentie tot een vast dienstverband.

Locatieprofiel:
Zonnebloemhof 24 en 25 zijn woningen op het terrein voor Beschermd Wonen van Daelzicht in Heel. Deze moderne woningen liggen aan een pleintje op het beschermde terrein van Daelzicht. De sfeer in de woning is gezellig en huiselijk. Daarnaast is er veel duidelijkheid en vaste regels zorgen ervoor dat de sfeer goed blijft en maken een dag overzichtelijk. De cliënten gaan naar de dagbesteding op het terrein en kunnen kiezen uit verschillende bezigheden. In de avonduren en weekenden is voldoende te doen of te beleven.

Binnen deze woningen wonen veelal licht verstandelijk gehandicapte (jong)volwassenen tussen de 25 en de 60 jaar met bijkomende gedrags- en psychiatrische problematieken. De leefsfeer binnen deze woningen is met name gericht op ritme en regelmaat. Daarnaast is het belangrijk om vaardigheden te behouden en daar waar mogelijk nog verder uit te bouwen.

Voor deze twee locaties, welke ook gekoppeld zijn aan dagbestedingen Multimedia en Arbeidsgroep 4 in de Speelman, is één team werkzaam. Binnen dit team ligt wel de nadruk op werken voor één van de twee locaties met de mogelijkheid ook voor de andere te worden ingepland.

Functieomschrijving
De medewerker is samen met de teamcollega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de bewoners en het creëren van een stabiele en veilige woonsituatie. Daarnaast is de begeleiding gericht op het stimuleren van zelfstandigheid en het aanleren van sociale communicatieve vaardigheden. Professionele betrokkenheid, rust uitstralen, zelfstandig kunnen handelen en het kunnen oppikken van (gedrags)signalen zijn onmisbare eigenschappen.

Wij vragen
  • Een relevant diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3. Diploma MMZ-4, SPW-4, SPH, Social Work of HBO-V passen ook prima.
  • Affiniteit met gedrags- en psychiatrische problematieken, je weet hiermee om te gaan of wilt dit graag leren.
  • Je bent alert, kunt je verplaatsen in anderen en houdt van aanpakken!
  • Je kunt zowel dagdiensten als avond- en weekenddiensten draaien (geen nachten)

Dienstverband
Het betreft een tijdelijk dienstverband van 18 of 24 uur per week voor de duur van 1 jaar met de intentie tot een vast dienstverband.

Werktijden
In roosterverband (geen nachten)

Salaris
  • Een fijne werkplek met boeiende bewoners en collega’s, waarbij elke dag weer anders is!
  • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 40, conform inschaling als medewerker intensieve zorg.
  • Een jaarcontract voor 18 of 24 uur met intentie tot verlenging naar een vast dienstverband.

Aanvullende informatie
Belangstelling? Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 04.08 voor 7 mei naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de sollicitatieprocedure.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Informatie
Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Alex Rietjens, teamleider, bereikbaar op 06-30965481.

Solliciteren
Organisatie: Daelzicht
E-mail sollicitatie@daelzicht.nl
Vacaturenummer V 04.08
Overig: Gesprekken worden gepland op 14 mei tussen 9:00 en 13:00 uur.
Contactpersoon naam: Yvonne van Bezel
Contactpersoon functie: Recruiter
Plaatsingsdatum 19/04/2018
Sluitingsdatum 06/05/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@daelzicht.nl
Meer info  www.daelzicht.nl