Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63516

Vacature: Allround Operator voor Borealis Plastomers in Geleen

VACATURENR lv-63516 (24-04-2018)

ALLROUND OPERATOR MET DE AMBITIE OM DOOR TE GROEIEN

Location: The Netherlands, Geleen
Type: Vast contract, onbepaalde tijd
Application Deadline: 20/04/2018
Hours: Voltijds


De uitdaging
Als Allround Operator bewaak en bedien je in de fabriek zelfstandig verschillende deelprocessen van de installatie, zodanig dat aan de vereiste specificaties van het eindproduct wordt voldaan. Daarnaast monitor je de condities van de procesinstallatie, bemonster je processtromen en reinig je apparatuur. Bovendien controleer en becommentarieer je conceptinstructies en afloopschema's e.d. en doe je suggesties voor verbeteringen. Vanzelfsprekend zie je mede toe op de handhaving van een veilige werkplek voor zowel eigen als firmapersoneel. Je bent nieuwsgierig naar hoe dingen werken en probeert de oorsprong van een probleem te achterhalen. In deze functie werk je in ploegendienst volgens het 2-2-2 rooster.

Wat wij vragen
Als Allround Operator ben je in het bezit van het diploma Vapro-B/C of MBO procestechniek en heb je bij voorkeur al eerder als operator in een productieomgeving gewerkt. Je bent gericht op het leveren van kwaliteit en het bereiken van resultaten. Je vindt het leuk om samen te werken in een team en weet daar ook zelf een goede bijdrage aan te leveren. Je communiceert open en helder, bent nieuwsgierig en leergierig. Daarnaast heb je de ambitie en mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van Meetkamer Operator.

De beloning Wij bieden een uitdagende baan met veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling in een open en aangename sfeer. Je ontvangt een uitstekend salaris, met daarnaast een incentive plan. Ons secundaire arbeidsvoorwaardenpakket is zeer compleet en kent o.a. een goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering. Salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

De procedure
Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met de heer Louis Willigers, Productie Manager Borealis Plastomers, tel. 0031 (0) 46-4768552 of 0031 (0) 683639464.

De Talent Acquisition Specialis is Kathleen Cruysberghs (kathleen.cruysberghs@borealisgroup.com)

Solliciteren
Meer info  www.borealisgroup.com