Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63531

Vacature: Manager Sociaal Domein voor SozaStar in Maastricht

VACATURENR lv-63531 (24-04-2018)


MANAGER SOCIAAL DOMEIN VOOR SOZASTAR (36 U.P.W.)

Wie zijn wij?
In 2010 is SozaStar gestart. Met de overtuiging dat het adviseren en detacheren in het Sociaal Domein anders kan en moet…

Ruim acht jaar later is SozaStar een sterke speler in de markt met een groot marktaandeel. In Zuid Nederland is dit aandeel vrijwel 100%.

Gedreven door hoogwaardige kwaliteit, continuïteit en vitaliteit voor de medewerker is deze prestatie tot stand gekomen.

Op basis van dit succes heeft SozaStar een aantal zusjes gekregen. Zo zijn FinanceStar, SpaceStar en Star2B ontstaan voor respectievelijk financiën en bedrijfsvoering, het fysiek domein en de scholing van trainees.

Vanwege de bovenvermelde ontwikkelingen en de te realiseren groei zijn wij op zoek naar een manager Sociaal Domein.

Wat hebben wij te bieden?
De manager Sociaal Domein is integraal verantwoordelijk. Dit betekent dat deze verantwoordelijk is voor de verkoop van het menselijk kapitaal, de inkoop van het menselijk kapitaal en het onderhoud van het menselijk kapitaal. Vrij vertaald behoren de sales, het recruitment en de permanente ontwikkeling van het personeel tot jouw verantwoordelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor de omzet, het resultaat en de directe personeelslasten. De indirecte lasten / overhead vallen onder verantwoordelijkheid van de directie.

Je bent bevoegd om dit met een zéér grote mate van zelfstandigheid vorm te geven. Binnen de kaders van de directie en in afstemming met je collega manager(s) richt je dit in. Hoe je dit doet mag je volledig vrij invullen. Hierbij draag je de cultuuraspecten van SozaStar overtuigend uit. Samen, open, leuk, creatief, hoogwaardig en dichtbij de medewerker zijn overtuigingen. Je fungeert als sparringpartner van de directie en wordt heel erg goed beloond met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze voorwaarden worden op maat met je afgestemd.

Je mag onderdeel uitmaken van een leuke, enthousiaste, gedreven en ondernemende organisatie. Hierin staat de balans tussen jouw werksituatie en jouw privé situatie centraal…

Je werkplaats ligt in het bruisende Maastricht en/of op een werkplek in jouw regio.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een vrolijk, energierijke en inspirerende persoonlijkheid. Je bent bereid grenzen te verleggen en mensen aan je te binden. Je bent in staat vanuit een natuurlijke houding en omgang de commerciële aspecten te koppelen aan de individuele behoeften van de medewerker.

Je bent een leider die de cultuurwaarden van SozaStar (uit)draagt en het bedrijf samen met alle medewerkers naar de volgende fase helpt.

Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met personeelsdiensten waaronder het verkopen van kennis in de vorm van mensuren.

Sollicitatieprocedure
Je stuurt jouw sollicitatie naar info@sozastar.nl. Als je voldoet aan de gestelde eisen, dan gaan wij een eerste gesprek met jou aan. Voelt dat voor jou en ons goed, dan volgt een tweede, arbeidsvoorwaardelijk gesprek. Heb je vragen? Neem dan contact op met dhr. R. Jeurissen en/of dhr. T. Bours: 043 458 48 36.

Geloof jij ook dat het anders kan en moet? Reageer dan snel!

E-mail  info@sozastar.nl
Meer info  www.sozastar.nl