Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63569

Vacature: Technisch Medewerker Witgoed voor Q Products/Spicy Deals in Margraten

VACATURENR lv-63569 (26-04-2018)

Q Products /Spicy Deals zoekt:

SUPER ENERGIEKE HANDIGE WITGOED GEEK (M/V)


Q Products/Spicy Deals is een jong, groeiend bedrijf met zo'n twintig werknemers waar de bazen wel baas zijn maar geen baasje spelen. Je mag overal aan meedoen en over meedenken; als je iets interessant vindt, kan je het naar je toetrekken en uitwerken. Heb je veel initiatief, dan stuit je hier niet snel op de woorden: 'kan niet' of 'mag niet'. De omgangsvormen op kantoor zijn losjes, melig af en toe, maar gaan nooit ten koste van goed en hard werken. Iedereen gáát ervoor. We willen deals sluiten, handelen, kopen, verkopen. De sfeer, het vertrouwen en de autonomie die je krijgt (als je het aankan), de mensen die hier weken (allemaal prettiglichtgestoorde stuiterballen): daarin zit 'm de charme van het bedrijf.

Wie zoeken we?
Kom je hier werken, dan ben je de hele dag met techniek bezig. We zoeken een avontuurlijke elektronicageek die ervan houdt om defecte(slechte) drogers, wasmachines koelkasten weer in topconditie te krijgen. Je moet tegen een hectische werkomgeving kunnen waar altijd wat gebeurt, waar altijd beweging is. We zoeken iemand die zich bij ons wonderlijke bedrijfje als een vis in het water voelt. Iemand die enthousiast is. Nee, iemand die los gaat!

Wat bieden we?
Werken bij Q Products/Spicy Deals is nooit saai. Het is hier een en al beweging, geen dag is hetzelfde. Je hebt te maken met een enorm productaanbod dat constant verandert. Allemaal recente retourgoederen. Het ene moment gaat het om een lading Duitse witgoed retouren en morgen weer een lading uit Nederland. Nu zie je een Roemeen binnenlopen die geladen moet worden, straks een Belg. Er komt een grote partij laptops binnen die getest moeten worden uit Frankrijk, dan een berg scanners uit Spanje. Je wordt on the job getraind. Je gaat hier zitten (in je spijkerbroek, zonder stropdas) en er komt meteen van alles op je af. Wij leren je zwemmen, en als het klikt, dan blijf je.

Wat schuift het?
Als technisch “witgoed” medewerker krijg je een marktconform salaris

Bel even voordat je wilt langskomen. We zoeken een handig figuur en geen diploma’s. Als je dit echt kan, dan laten we je even meelopen om te kijken hoe goed je bent. Jord van der Linden 043-4584765 of mail jord@q-products.net (toch moet je ook bellen).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  jord@q-products.net
Meer info  www.q-products.net