Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63588

Vacature: Gastheer/Gastvrouw voor Sandton Château de Raay in Baarlo

VACATURENR lv-63588 (26-04-2018)

Vacature: Gastheer/Gastvrouw voor Sandton Château de Raay in Baarlo


Kun jij meer dan alleen een drankje schenken? Ben jij een ambitieuze horeca professional en serveer jij met passie en vakmanschap? Heb jij ambities en wil je deze bij ons werkelijkheid laten worden? Pak jij deze unieke kans met beide handen aan?

heeft voor haar locatie in Baarlo een vacature voor een

GASTHEER/GASTVROUW

(0-38 uur)


Sandton Château de Raay
Eén van onze unieke hotels is Sandton Château De Raay, gelegen in Noord Limburg. Dit luxe kasteelhotel ligt in de bossen van Baarlo en beschikt over 50 kamers, 8 multifunctionele zalen met diverse mogelijkheden voor feesten en evenementen. Bij Sandton Château De Raay staat luxe en oog voor detail centraal, vooral in ons restaurant.

De “open” keuken van restaurant De Wintertuin heeft een prominente plek op ons landgoed, waarbij gasten uitgenodigd worden om een kijkje te nemen. Om de culinaire beleving nog verder te vergroten bieden wij tevens een chef’stable in de keuken, al dan niet in combinatie met een workshop.

Jouw rol als Gastheer/Gastvrouw
Als gastheer/gastvrouw ben jij verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving. Met drive en enthousiasme bedien jij jouw gasten. Je adviseert, serveert en zorgt daarmee voor een ontspannen sfeer. Jouw kennis en kunde over de producten, en nog belangrijker de beleving die je meegeeft in de service, zorgen voor een uitmuntende beoordeling van onze gasten. Jij maakt het verschil door een goede voorbereiding. Van onthaal tot vertrek leg jij jouw gasten in de watten met jouw oprechte gastfocus.

Wie ben jij?
Kun jij meer dan alleen een drankje schenken? Ben jij een ambitieuze horeca professional en serveer jij met passie en vakmanschap? Heb jij ambities en wil je deze bij ons werkelijkheid laten worden? Pak jij deze unieke kans met beide handen aan?

Check jouw profiel;
  • aantoonbare ervaring in een dienstverlenende rol in de horeca;
  • een gastvrije en service gerichte persoonlijkheid;
  • de intrinsieke behoefte om voor gasten een onvergetelijk verblijf te verzorgen;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • meertaligheid (Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits) is een pre.

Wat biedt Sandton Château de Raay jou?
Wij bieden een aantrekkelijk salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. Ook bieden wij een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de IHMG portefeuille en bieden wij collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

IHMG organisatie
International Hotel Management Group (IHMG) is de vanuit Nederland opererende moedermaatschappij van de merken Sandton Hotels en Pillows Hotels. Sandton Hotels bestaat sinds 2004 en heeft sindsdien met haar bijzondere designs en hoge service niveaus diverse (kwaliteit)onderscheidingen in de wacht gesleept. Met de vernieuwde Pillows Hotels brand lanceren wij onze luxueuze boutique hotel collectie. Wij zijn volop in beweging & ontwikkeling en hebben de doelstelling om in de komende jaren diverse huidige Sandton hotels te transformeren naar de Pillows brand. Tevens hebben wij de ambitie meerdere nieuwe Pillows hotels te realiseren in de grotere Europese steden.

Interesse in de vacature van Gastheer/Gastvrouw?
Solliciteer via de sollicitatiepagina en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

Eerst meer informatie nodig? Bel dan gerust met Tim Gilissen, Hotel Manager, via +31 (0)77 321 4000.

We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren