Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-63596

Vacature: Lasser voor Habets Industrial Components & Surface Technology in Nuth

VACATURENR lv-63596 (26-04-2018)

Wij zoeken jou!

Een echte teamplayer met affiniteit voor techniek!

LASSER

met ambitie om carrière te maken als thermisch spuit specialist

Mogen wij ons voorstellen?
Wij zijn Habets bv; een gespecialiseerde toeleverancier van hoogwaardige, klant specifieke machineonderdelen. Als toeleverancier reviseren en repareren we samengestelde machineonderdelen, grote walsen en rollen met behulp van CNC verspanings- en oppervlaktebehandelingstechnieken. Een van onze specialisaties? Het opbrengen van geavanceerde slijt- en chemisch bestendige coatings door middel van thermisch spuiten! Benieuwd naar hoe dit in zijn werking gaat? Kijk dan eens op onze website www.habets.nl en volg ons op social media voor een kijkje achter de schermen!

Je gaat aan de slag met een van onze specialisaties; het thermisch spuiten! Maar wat houdt dit nu precies in en wat ga je doen?
Thermisch spuiten is het met behulp van moderne vlamspuittechnieken aanbrengen van metallische en niet-metallische coatings op grote onderdelen volgens specificatie. Dit alles vindt plaats in samenwerking met onze Coating Engineer.
  • Je kiest de voorgeschreven materialen en spant de onderdelen op;
  • Je berekent procesparameters en stelt deze procesparameters in;
  • Je controleert het proces en controleert nadien de onderdelen. De onderdelen worden als regel in enkelstuks en in kleine series uitgevoerd.

Habets draagt zorg voor een gedegen opleiding die in een aantal stappen tot het diploma van European Thermal Spray Specialist (ETSS) moet leiden.

Aangezien de functie van thermisch spuitspecialist qua technologie dicht bij de functie van lasser ligt, beschik je bij voorkeur over een lasdiploma als aankomend2 , of daarmee vergelijkbaar; je hebt ervaring met basis lassen.

Bij Habets....
Naast salaris heb je als fulltime medewerker recht op 27 betaalde verlofdagen en 13 betaalde atv dagen per jaar. Er is een goede pensioenvoorziening en de reiskosten worden vergoed. Daarnaast zijn wij makkelijk te bereiken; parkeergelegenheid is gratis en direct naastgelegen, ook de aansluiting op het openbaar vervoer is op steenworp afstand. O ja! Bij Habets ‘luiden’ we de nieuwe maand in op de donderdag namiddag tijdens onze gezamenlijke borrel in onze eigen Habets bar!

Dus...Kom jij bij ons werken?
Maken we samen de toekomst!

Habets Industrial Components & Surface Technology BV
Hunnecum 33
6361 EE Nuth
Tel.: +31 (0)45 565 6300
Mail: pz@habets.nl
Facebook: www.facebook.com/HabetsIndustrial
Instagram: @habetsbv

Een sollicitatiebrief is niet vereist, je CV en een korte toelichting van je motivatie is voldoende.

E-mail  pz@habets.nl
Meer info  www.habets.nl